Gå til sidens hovedinnhold

To skadet etter trafikkulykke i Raschs vei

To personer er tatt hånd om og sendt til sykehus, men antakelig uten alvorlige skader etter trafikkulykken i Raschs vei mandag ved 12-tiden.

BEKKELAGSHØGDA: Politi, ambulanse og brannvesenet stilte med store mannskaper da det ble meldt om trafikkulykke med personskade i krysset Hyggeveien/Raschs vei mandag formiddag.


Etter de opplysninger politiet har hentet inn på stedet, skal en bil i Rashs vei ha bremset brått opp - antakelig på grunn av at vedkommende hadde oppdaget en fotgjenger. Dermed smalt den bakenforkjørende inn i den første.

Årsaken til sammenstøtet kan virke å være en kombinasjon av for kort avstand mellom de to bilene og mye vått og glatt løv på veien.

Advart

For ikke lenge siden gikk stasjonssjef Gro Smedsrud på Manglerud politistasjon ut med advarsel om at kryssene mellom småveiene og Raschs vei er trafikkfarlige. Hun oppfordret til lav fart og å være oppmerksom på at trafikkanter i Rachs vei ikke har forkjørsrett. Her er det høyreregelen som gjelder.

Nå var det riktignok ikke vikeplikt som var det aktuelle tema i ulykken mandag, men Raschs vei er smal og med stor trafikk, og da er det om å gjøre å vise varsomhet og aktsomhet.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre