RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To skadet i kjedekollisjon


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
To personer fikk nakkeskader etter en kjedekollisjon på Mosseveien tidligere denne uka.

MANGLERUD POLITISTASJON: Totalt var fem personer berørt i kjedekollsjonen mellom tre biler på Mosseveien utover ved Fiskevollbukta. Og to av disse måtte tas hånd om på grunn av smerter i nakken.

Det ble betydelige trafikale problemer tirsdag ettermiddag på grunn av at bilene sperret veien. To av bilene var så ødelagt at de ikke var kjørbare og måtte fjernes av Viking.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Sto fast

NORDSTRAND: Mandag morgen fikk en lastebilsjåfør igjen erfare at jernbanebroen over Nordstrandveien er for lav i forhold til bilens høyde. Og har man først kommet seg opp i den bratte bakken, og forstår at man ikke kommer under, er det ikke så lett å komme seg ned igjen alene.

Dette skjedde altså nok en gang på mandag morgen. Den store bilen hadde riktignok ikke satt seg fast under broen denne gangen, men måtte ha hjelp for å bli buksert ned til Mosseveien.

Derfra ble den eskortert til Kongshavn.

Dette resulterte i at nederste delen av Nordstrandveien ble sperret en stund, og dette skapte trafikale problemer på slutten av morgenrushet.

Nok et innbrudd

LAMBERTSETER: Mandag formiddag fikk Manglerud-politiet nok en melding om innbrudd. Denne gangen hadde det skjedd i Østerliveien på Lambertseter - sannsynligvis sent lørdag kveld etter natt til søndag mens boligen sto tom.

Det var ikke tegn til brudd på dører eller vinduer.

Tatt for nasking

HAUKETO: Mandag klokken 14.30 kom det melding fra REMA 1000 på Hauketo hvor de hadde tatt hånd om en nasker. Politiet tok med seg mannen - en 33-åring fra Skullerud som muligens har vært tatt for tilsvarende tidligere.

Uklar identitet

BØLER: Politiet fikk tidlig tirsdag morgen melding om at en varebil hadde stått en god stund med motoren på tomgang i Nøklevannsveien.

Politiet kom til stedet og tok med seg tre østeuropeere på grunnlag av noe uklar identitet. Det ble opprettet undersøkelses-sak.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere