RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

To stille uker på innbruddsfronten

Mens det for noen uker siden kom hyppige meldinger om innbrudd i distriktet, har det vært meget stille de siste par ukene.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Vi har ingen god forklaring, men bare registrert at det de siste ukene har vært veldig stille når det gjelder innbrudd, sier leder av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon, Dag Harald Drevsjø.

– Det går jo ofte i bølger, men siste tiden har det vært usedvanlig stille. Men ingen ting er jo bedre enn det, sier han.

Politiloggen kan ellers fortelle om diverse aktiviteter gjennom helgen.

Brøt seg ut

Derimot fikk Manglerud-politiet en litt spesiell melding fredag kveld. Klokken 19.25 kom meldingen om at en person holdt på å bryte seg ut fra legekontoret/tannlegen i Holmlia senter. Vedkommende hadde knust en rute i døren.

Da politiet kom til stedet, kom de over en 26 år gammel mann. Vedkommende hadde pådratt seg sårskader ved utbrytingen og ble kjørt til legevakten før han endte i sentralarresten.

Avskiltet bil

Fredag kveld stoppet politiet en bil i Enebakkveien mellom Hauketo og Klemetsrud. Det var to begjæringer på den - en for manglende EU-kontroll og en for ikke å ha betalt forsikring. Bilen ble avskiltet på stedet.

Uten barnesete

Sent fredag kveld stoppet politiet en bil i Ekebergveien ved Ljabru. I den var et 5 år gammelt barn som ikke var sikret med barnesete. Føreren ble ilagt gebyr.

Brann i bildekk

Sent fredag kveld kom det melding om brann i Cec. Thoresens vei på Lambertseter. Denne viste seg å være begrenset til bil/bildekk. Ingen personer var tilstede i verkstedet det brant.

Tatt med narkotika

Politiet kontrollerte natt til lørdag en 19 år gammel gutt som var på Shell-stasjonen på Kastellet. Det ble funnet mindre mengder narkotika i lommen hans.

Kastet epler på biler

Lørdag kveld kom det melding at det ble kastet epler mot biler i Ljabruveien ved Ljan stasjon. Politiet antyder at eplekastingen var et utslag av spesiell festlek i nærheten.

Fant bil i skogen

Litt over klokken 03 natt til søndag fikk politiet melding om trafikkulykke i Jordstjerneveien på Mortensrud. Da patruljen kom til stedet, så de en bil med lys på nede i skogen. Det var observert personer stikke fra stedet.

Det ble lett med hund, men dette var resultatløst.

Bilen var en utleiebil med ukjent fører.

Rev ned lysskilt

Litt før klokken 05 natt til søndag kom det melding om hærverk. Det viste seg at et lysskilt ved fotgjengerovergang i Hellerudveien ved Trasop skole var revet ned.

Politiet tok nøklene

Politiet stoppet søndag ettermiddag en bil i Kongsveien ved Utsikten. Den var begjært avregistrert på grunn av manglenede omregistreruingspapirer ved salg.

Det var flere personer ved bilen. Politiet viste interesse for en av dem som hadde litt narkotika på seg. Vedkommende ble anmeldt. Politiet tok med seg bilnøklene til Manglerud politistasjon.

Tatt med narkotika

Politiet stoppet natt til mandag to personer i Østensjøveien. På den ene ble det funnet narkotika og en lommebok vedkommende ikke kunne fortelle eierforholdet til. Han ble anmedlt.

Bøttebrann

Mandag ettermiddag kom det melding om brann i Øvre Prinsdals vei. Den viste seg å være svært begrenset. Det hadde nemlig tatt fyr i en plastbøtetedet var tømt aske i. Antagelig var det igjen en glo. Politiet melder om ingen skader.

Påkjørt i fotgjengerfelt

Mandag ettermiddag fikk politiet melding om trafikkulykke i Nordstrandveien på Sæter. En 9 år gammel jente på sparkesykkel var påkjørt av en bil i fotgjengerfelt.

Hun hadde ikke pådratt seg skader i sammenstøtet med bilen. Den 36 år gamle sjåføren ble fratatt førerkortet på stedet.

Innbrudd i dekkfirma

Natt til tirsdag gikk innbruddsalarm i Mega hjul og dekk i Ryensvingen. En kjøreport var brutt opp, men det var uklart om tyven(e) hadde fått med seg noe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere