To strake for Ready

Readys bandyherrer tok søndag sin andre strake seier i eliteserien da de sendte Sarpsborg hjem med 7-4 tap.

Gressbanen: Readys svenske trener Erik Granath har siden han overtok som trener for Readys A-lag midtveis i sesongen 2004/05 økt kravene til spillerne skritt for skritt.

På denne måten har han bidratt til at spillere som har vært i klubben en stund, blant andre Peter Haug, Stian Lund, Leif Skaar og Johan Tryving har fortsatt å satse på eliteserienivå. I tillegg har Ready tatt opp en del juniorer i A-stallen.
Før denne sesongen har Ready forsterket laget med Steven Russell fra Øvrevoll/Hosle, og de to svenskene Daniel Lannerås og Per Wännberg. Russell har med syv mål på de to første kampene vist at vil bidra til å gjøre Ready til et langt mer effektivt lag enn de har vært på mange år.

I kampen mot Sarpsborg ga Steven Russell Ready ledelsen etter et kvarter. Syv minutter senere økte Russell til 2-0 alene med Rikhard
Haraldstad i Sarpsborgs mål. Etter 34 minutter reduserte Per Anders Thorsen for Sarpsborg på et skudd nede i Forsbergs lengste hjørne fra skrå vinkel.
Ready holdt ledelsen til pause. Allerede i andre omgangs åpningsminutt utlignet Sarpsborgs svenske spiss Jens Rubensson til 2-2. Bare to minutter la Leif Skaar på til 3-2 for Ready. Så utlignet Rubensson til 3-3.
Det blir viktig for Ready utover i sesongen at de får bedre bevegelse på midtbanen og på topp. Etter 32 minutter økte Russell til 5-3 etter en ny corner som Sahlin fremtvang i en en mot en duell.

Jens Rubensson ga Sarpsborg nytt håp tre minutter senere, etter en av mange cornere Readys forsvar pådro etter litt lite bestemt forsvarsspill. Fire minutter før slutt økte Steven Russell til 6-4 etter pasning fra Nikolai Sahlin. I kampens sluttminutt punkterte Peter Haug matchen definitivt med et kjempeskudd fra nærmere 30 meter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.