RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To tatt for ran av ung kvinne


Janne Stømner forteller at to unge kjenninger av politiet ble tatt for ran av en ung kvinne.
Janne Stømner forteller at to unge kjenninger av politiet ble tatt for ran av en ung kvinne. Foto: Arkivfoto: Øystein Dahl Johansen
Politiet kunne onsdag kveld pågripe to godt kjente gutter etter at de tidligere på kvelden hadde slått og ranet en ung kvinne på Mortensrud.

MORTENSRUD: – Vi fikk onsdag ved 19-tiden melding om at en ung kvinne var angrepet på Mortensrud Torg. Hun var slått og frastjålet veske med blant annet mobiltelefon, forteller stasjonssjef Janne Stømner på Manglerud politistasjon.

– Hun ble ikke fysisk alvorlig skadet, og kunne gi visse opplysninger. Dette sammen med video-bilder fra senteret og utsagn fra vekter førte til at vi senere på kvelden kunne pågripe to gutter på 15 og 17 år.

– Disse to kjenner vi godt fra tidligere, sier stasjonssjefen.

Om gjerningsmennene er tatt, og bildet av hendelsesforløpet er ganske klart, vil Manglerud-politiet gjerne høre fra eventuelle vitner som har detaljer til saken.

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Tatt for bilhærverk

BØLER: I lang tid har det stått en gammel bil på parkeringsplassen til Bøler kirke. Mandag kveld ble det meldt at 5-6 ungdommer bedrev skadeverk på den. Politiet kunne etter hvert pågripe to jenter og gutter i 14-15-års-alderen som er kjenninger fra andre forhold.

Mislykket middag

HOLTET: Politiet og brannvesen måtte mandag ved 22.30-tiden hjelpe en eldre dame i Ekebergveien på Holtet. Hun hadde forberedt en ferdigmiddag, men denne hadde kokt tørr, og dermed ble leiligheten fylt med røyk. Damen ble hjulpet ut av OBRE og videre tatt hånd om av ambulansepersonell.

 

Stjal høyttaler-anlegg

RUSTAD: Mandag ettermiddag ble det oppdaget at et høyttaleranlegg var stjålet på Rustad Idrettsplass. Dette hadde stått i et telt på grusbanen.

– Vi har foreløpig svært lite å gå på i denne saken, og håper på publikums hjelp  og eventuelt dårlig samvittighet hos de som har tatt anlegget, sier Janne Stømner, stasjonssjefen på Manglerud  politistasjon.

 

Kjørte ”gris”

EKEBERG: Politiet stoppet tirsdag formiddag en bilfører på Ekebergsletta ved campingen.  Vedkommende hadde både kjørt fort og stygt.
Det viste seg at den 20 år gamle sjåføren ikke hadde førerkort, bilen var ikke forsikret, og det var ikke meldt salg.

 

Oppdaget stjålet scooter

ØSTENSJØ:  En observant person  meldte  tirsdag kveld at han hadde kommet over en scooter i Terrasseveien på Østensjø som han mente var tjuvkoblet.

Dette viste seg å være riktig, og eier hadde oppdaget at den var stjålet, men ikke hadde rukket å melde det.

– Flott at observante folk som også gjør seg umaken med å varsle oss, kan  hjelpe oss med å få løst saker allerede før de er registrert, sier stasjonssjef Janne Stømner.

 

Fyllekjører kjøpte mer øl

BJØRNDAL: Da en kunde i  REMA 1000 på Bjørndal  tirsdag så at en tydelig beruset mann kjøpte mer øl, gikk ut i bilen og kjørte av gårde, varslet han politiet. De kunne kort tid etter stoppe en bil med en 50 år gammel ganske beruset polakk. Det ble også gjort et besøk i mannens leilighet. Her ble det funnet litt  marihuana.

 

Kjørte feil i rundkjøring

BRYN:  Noen synes at rundkjøringer kan være vanskelig å forsere. Men heldigvis klarer de fleste det bedre en en 87 år gammel mann som onsdag formiddag skulle til Bryn senter. Han gjorde det nemlig i feil retning. Polititet stoppet han inne på parkeringsplassen. Der ble førerkortet beslaglagt.

 

Ikke alvorlige skader

FISKEVOLLEN:  Trafikken på Mosseveien  torsdag morgen gikk tregere enn  vanlig. Dette skyldtes to biler som hadde kjørte i hverandre på vei utover. Ikke alvorlige personskader, men betydelig materielle.

Det resulterte i at trafikken utover ble fysisk hindret inntil opprydding var gjort. Og innover – ja, der bygget glanekøen seg raskt opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere