*Nettavisen* Nyheter.

To voldtekter – gjerningsmenn pågrepet

  Foto: Illustrasjonsfoto

Søndag natt og på morgenen ble to kvinner voldtatt. Begge de antatte gjerningsmennene er pågrepet.

SENTRUM/ULSRUD: Den første voldtekten skjedde da en kvinne i 20-årene skulle låse seg inn i oppgangen i Ruseløkkveien i 3-tiden natt til søndag. Hun ble overfalt av en mann da hun skulle taste inn koden på låsen, melder NRK.

– Hun ble lagt i bakken og voldtatt av gjerningsmannen i bakgården. En mann som gikk forbi i gaten oppfatter situasjonen. Han ser at hun ligger på bakken med gjerningsmannen over seg, sier vaktleder Øyvind Torgersen ved kriminalvakten Oslo politidistrikt.

Beruset

Da gjerningsmannen forsto at han var blitt oppdaget forsøkte å løpe fra stedet. Vitnet løp etter, og klarte å stanse mannen. Flere andre personer hjalp til med å holde gjerningsmannen fast til politiet kom til stedet.

– Mannen er 40 år, han er pågrepet siktet for voldtekt. Han var beruset da han ble pågrepet og vi har ennå ikke avhørt han. Det skal gjøres så snart det lar seg gjøre, sier Torgersen.

Les det siste fra politiets Twitter-logg: Bråk i sentrum, gikk i T-banesporet og østeuropeere stjal fra Fretex

På fest

Den andre voldtekten skjedde like før klokken 07.00 søndag på en fest i en leilighet ved Ulsrud. En mann i 20-årene er pågrepet for voldtekt av kvinnen som også er i 20-årene.

Dommer fra Oslo tingrett:
Stjal for å ha råd til heroin
30-åring mistet lappen i fire år
Stjal 36.000 i nærbutikk
Truet eks-kjæresten
Polakker dømt fengsel og bot

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.