Tøffe tak mellom Tunet og Slevik

Det kokte tidvis på parketten i Høyenhallen - her er det Ole Mossin Olesen som får en finger plantet i øyet av Kristian Skaftnes.

Det kokte tidvis på parketten i Høyenhallen - her er det Ole Mossin Olesen som får en finger plantet i øyet av Kristian Skaftnes. Foto: Begge foto: Thomas Granerød

Lørdagens oppgjør i Høyenhallen inneholdt det meste man kan forvente av en toppkamp i innebandy.

Tunet gikk på sitt første tap for sesongen mot serieleder Slevik, en kamp der trener Andre Sveen mente at resultatet kunne ha vippet begge veier.

HØYENHALL: De 167 betalende tilskuerne i Høyenhallen fikk god valuta for inngangspengene da Slevik gjestet Tunet i herrenes eliteserie lørdag.


Totalt 15 scorede mål, mange utvisninger, høy intensitet - og ikke minst en nervepirrende kamp om tabelltoppen preget dette oppgjøret.

Fortjent til slutt

Tabelltreer Tunet ledet ved to anledninger, men lå også bakpå med tre mål på stillingen 3-6.

Hjemmelaget klarte allikevel å kjempe seg inn i kampen, men gjestene viste seg for sterke og kunne ta med seg en alt i alt fortjent 7-8 seier, mye takket være superduoen Peter Fahlström og Thomas Stræte.

God innstilling

Tunet-trener André Sveen var godt fornøyd med lagets innstilling og fokus til dette oppgjøret, men hadde selvfølgelig noe å utsette på enkelte ting;

– Vi begår altfor mange personlige feil og vi slipper inn mål fra helt umulige vinkler. Når det er sagt så skal Slevik kreditt for måten de spiller på, de er gode, men jeg er likevel misfornøyd med at vi ikke klarer å få med oss poeng her ikveld, forteller Sveen til Nordstrands Blad.

Tunet har startet denne sesongen meget godt og fikk altså sitt første tap i lørdagens kamp mot serieleder Slevik. Mot tabelltoer Fjerdingby ble det uavgjort, ellers har Høyenhallklubben kun seire.

– Vi viser at vi henger med topplagene og vi har nok prestert langt bedre enn det vi forventet på forhånd. Gutta har imponert meg veldig i år, avslutter treneren med et smil.

Dagens stang-ut

Da nevnte Sveen skulle takke Slevik-trener Kjell Egil Dahl for kampen, nektet Dahl å ta Sveen i hånda, men i stedet viste han noen barnslige gester som bare ble til stor latter for de som enda ikke hadde funnet veien hjem fra Høyenhallen.

En merkelig oppførsel fra en voksen mann med et lederansvar for et ellers sympatisk mannskap.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.