Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tøft design og super skjerm på «Prada by LG 3.0»

Prada by LG 3.0 har 4,3-tommers skjerm med svært høy lysstyrke.
Prada by LG 3.0 har 4,3-tommers skjerm med svært høy lysstyrke. Foto: Foto: Kurt Lekanger
Liker du å vise deg frem, bør du gå for denne mobiltelefonen: «Prada by LG 3.0.»

Du kan vise videoer enten direkte fra galleri-appen som viser både bilder og videoer, eller fra en dedikert videoavspiller.

Prada og LG har lagt mye arbeid i å gjøre plastdekselet på baksiden så likt Pradas Saffiano-skinn som mulig.

LG har samarbeidet med motemerket Prada, som har fått mer eller mindre frie tøyler til å designe ikke bare det ytre – men også hvordan hele brukeropplevelsen skal være. Resultatet er svært vellykket, mener vi.

Les også: Omnia W god på det meste

Les også: Velutstyrt mobil til billig penge

Les også: Her er februar-mobilene

I motsetning til tidligere Prada-modeller fra LG, er telefonen med navnet Prada by LG 3.0 en smarttelefon som er på høyde med mange av de beste. Ikke bare når det gjelder design, men også spesifikasjoner og ytelse. Det finnes riktignok enda kraftigere mobiltelefoner på markedet, og telefoner med enda bedre kamera, men alt i alt er dette en mobiltelefon med gode spesifikasjoner.

Lekker design på «Prada by LG 3.0»

Med en pris på 4500-5000 kroner er det ingen billig telefon, og dermed er nok telefonen mest aktuell for deg som vektlegger design vel så mye som spesifikasjoner og pris.

Mobil

UTSEENDE: Prada by LG 3.0 er forholdsvis tynn. (Foto: Kurt Lekanger)

Vi tror Prada by LG 3.0 vil falle i smak både hos designbevisste kvinner og menn. Telefonen er hovedsakelig i svart, og baksiden er laget i svart plast med en tekstur som skal ligne en spesiell type skinn, Saffiano, som ofte brukes av Prada.

Rammen rundt Prada by LG 3.0 er laget i metall, og selve telefonen er utformet slik at den virker enda tynnere enn den faktisk er. Telefonen ligger godt i hånden, den virker solid, og den har en del praktiske detaljer – som metallskyvedeksel foran USB-porten.

Menyer, knapper og ikoner er i svart/hvitt og står i stil med resten av telefonen. Brukergrensesnittet på Prada by LG 3.0 er både tiltalende og lett å bruke, men skjemmes dessverre av et par oversetterfeil.

«Prada by LG 3.0» duger i solen

Skjermen på Prada by LG 3.0 er i ripesikkert såkalt Gorilla Glass. Det som er mest spesielt med den er imidlertid at den er en av de aller mest lyssterke skjermene på markedet, og dermed fungerer ganske godt også ute i solen. Vi kunne riktignok ønsket oss enda høyere oppløsning, men alt i alt er dette en god skjerm.

Prada by LG 3.0 støtter de fleste relevante teknologier, og den har en tokjerneprosessor som gir god ytelse – selv om den ikke er fullt på høyde med de aller raskeste mobiltelefonene.

Prada by LG 3.0 egner seg til både jobb og underholdning. Den klarte å spille av samtlige videoformater vi testet, den har en god musikkspiller, innebygd FM-radio og støtte for trådløs overføring av film, musikk og bilder til andre enheter.

Samtidig har Prada by LG 3.0 det du trenger i jobben, som en god e-postklient, god kalender, og programmet Polaris Office som lar deg opprette, redigere og vise PDF-er og dokumenter i Microsoft Office-format.

Les hele denne testen på Amobil.no

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!