Tok 3000 kroner fra 88-åring

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

Stjal fra 88-åring

MANGLERUD: Politiet har igjen fått melding om at en eldre person har blitt frastjålet verdier. Lørdag formiddag kom det henvendelse om at to uvedkommende damer hadde kommet seg inn hos en 88 år gammel mann i Traktorveien på Manglerud. En hjemmesykepleier hadde kommet til leiligheten, og da forsvant de to.

Men de hadde vært raske og fått med seg 3000 kroner. De forsvant i en grønn kombibil.

Les også: Ber eldre være på vakt

Skremt av alarmen

KASTELLET: Natt til fredag våknet en person i huset sitt i Cappelens vei på Kastellet av at innbruddsalarmen gikk. Vedkommende hadde undersøkt boligen, men ikke funnet noen grunn til at alarmen var utløst.

Lørdag morgen så han at det var fjernet lister rundt et vindu, og forsto at noen hadde vært inne. Men innbryteren hadde tydeligvis blitt skremt.

Ordensforstyrrelser

MORTENSRUD: Fredag ettermiddag meldte igjen vekter på Mortensrud at han hadde problemer med ungdommer som oppførte seg dårlig. Politiet kom til stedet og tok seg av fire gutter i 16-17-årsalderen. De vil nå bli fulgt opp av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

- Vi har hatt noen tilfeller av ungdom som oppfører seg dårlig her, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø.

- I de fleste tilfellene kommer de på bedre tanker når de blir innkalt til stasjonen for en alvorssamtale.

Tok nasker

MANGLERUD: Både ansatte og vektere på sentre melder stadig om at de tar folk for nasking i forretninger. Fredag ble en kvinne i 40-årene tatt for å ha urettmessig å ha forsynt seg hos Lindex på Manglerud-senteret.

Kjørte på rødt

BEKKELAGET: Kjøring på rødt lys førte lørdag til kollisjon mellom to biler på Mosseveien ved Ormsundveien. En person ble kjørt til legevakten. Det ble tatt beslag i førerkortet til den 59 år gamle mannen som kjørte på rødt.

Tok snus og mat

RYEN: Lørdag kveld ble en 19 år gammel mann tatt for nasking av snus og matvarer i en forretning i Svartdalsveien nedenfor Ryenkrysset.

Slått ned

HOLMLIA: En 33 år gammel mann ble sendt til legesjekk natt til søndag etter at han var slått ned utenfor Holmlia senter. To personer ble pågrepet av politiet. Detaljene rundt hendelsen er noe uklare.

Bråk på nattbussen

SKULLERUD: Fører på nattbussen mot Holmlia måtte natt til søndag be om politihjelp da han kom til Skullerud. Han hadde passasjerer om bord som var til så stor sjenanse at han ikke ville ha dem med videre. Politiet tok seg av to menn på 19 og 24 år.

Brann i kaffetrakter

LAMBERTSETER: En eldre mann ble sjekket på legevakten etter å ha fått i seg røyk da det søndag ettermiddag tok fyr i en kaffetrakter. Dette skjedde i Feltspatveien på Lambertseter.

Skrik og rop

HOLMLIA: Litt over klokken 03 natt til mandag fikk politiet meldinger om at de hørte skrik og rop fra skolegården på Rosenholm skole. En patrulje dro til stedet og der påtraff de en mann som sto og slo på en boksesekk han hadde hengt opp. Han forklarte at han trente.

Mannen ble pålagt å innstille treningen.

Kjørte i grøfta

STENSRUD: Morgentrafikken innover fra Enebakk mot Klemetsrud gikk ekstra tregt mandag morgen. Årsaken var at en bil hadde kjørt i grøfta ved Stensrudtjern. Dette hadde skjedd i forbindelse med en forbikjøring. Bilen fikk snurr, var borti en annen bil og endte altså utenfor veibanen. Ingen personer ble skadet. Politiet melder at det var slapseføre på ulykkesstedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag