*Nettavisen* Nyheter.

Tok av på Ullern

Det er fortsatt mulig for etternølere å få med seg Ullernrevyen. Siste forestilling spilles i morgen og er vel verdt å få med seg: "Go to gate- don't be late, mate!"

Ullern: Forrige torsdag hadde var det klart for "take off" på Ullern videregående. De hadde premiere på revyen "Go to gate- don't be late, mate!". De ni skuespillerne på Ullernrevyen hadde god grunn til å feste etter premieren. Revyen var morsom og stemningen i salen høy. Revyen i seg selv var ikke noe mesterstykke, men likevel skal gjengen ha all ære for å klare noe av det mer vanskelige man kan; Å få folk til å le. Årets skuespillere gjør ikke dette ved hjelp av velskrevne tekster eller knakende gode poenger, men ved å sjarmere oss i senk med mange fine og til tider utrolig morsomme rollefigurer.

Ingen rød tråd

Tema for revyen "Go to gate- don't be late, mate!" har egentlig lite med selve revyen å gjøre. Sketsjene har lite eller ingen rød tråd, men det glemmer man fort. Mange av numrene i årets revy er gode og et par fortjener å trekkes frem. Og det gjør også flere av skuespillerne. I "Monopol" spiller Øyvind Arnesen Vogt en fantastisk arrogant og provoserende brettspiller som vi alle på et eller annet nivå har vært borti. Og med denne sketsjen legger han listen for videre spill. Han alene er grunn nok til å se revyen. Med en utrolig karisma og scenetekke, gleder man seg til neste gang han entrer scenen. Og man smiler i kraft av hans tilstedeværelse. Men Vogt gjør så utrolig mye mer enn å bare være til stede; Han eier publikum.

Gode roller

Skuespillerne har alle særegne kvaliteter og alle har sine områder de er sterke på. Guttene drar til tider lasset, men noen av jentene glimter til i sterke rollefigurer. En bedre dranker enn den tolket av Victoria Eide skal man lete lenge etter, selv om sketsjen i seg selv ikke er noe god. Tobias Eckbo skal ha kreditt for flere gode roller. Som lærer i "Høytlesning", får han oss alle til å le og som Alex Rosen: - "Det er lite bra!" Et par av numrene er direkte dårlige, men det spiller liten rolle i det store og hele. Femmer i Aftenposten var velfortjent. Ullerngjengen har gjort det de skal, på sin måte, med egen sjarm og utstråling. Og det er det de til syvende og sist vinner på.
Revyen har sin siste forestilling i morgen. Billetter kan bestilles på telefon 99 43 24 21.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.