Gå til sidens hovedinnhold

Tok barna på spennende tigerjakt

De ble både tigerjakt og historier om verdens vakreste jente da Høyenhall barn og unge arrangerte fortellerstund på Breidablikk.

HØYENHALL: Er det noen redde barn her?

Nei!

Vil dere dra på tigerjakt?

Ja!

Det var Liv Gulbrandsen, kjent som stemmen til Rebekka i Jubalong (barne-tv), som fenget og underhold både barn og voksne på Breidablikk søndag.

Barna levde seg inn i historiene og lot fantasien løpe da de ble tatt med på en virkelig spennende tigerjakt og fikk servert fortellingen om verdens peneste jente som hadde en stemme som en bryggesjauer.

Villest fantasi

Liv Gulbrandsen vokste opp på Trasop og har bodd rundt ti år i sentrum. Men nå har hun funnet veien tilbake til hjemlige trakter igjen.

Jeg har jobbet av og på i barne-tv i ti år og har også jobbet på SFO, det var der jeg fant på historiene for å få barna til å være stille uten å kjefte så veldig, forteller hun.

Det er gøy med barn og historier. Det er de som har de villeste hjernene og som tåler de villeste historiene, sier hun.

Klar oppfordring

Fortellerstunden ble arrangert av Høyenhall barn og unge, som er en del av Høyenhall vel som jobber spesielt rettet mot kultur og aktiviteter for den yngre garde.

Liv Gulbrandsen synes det er morsomt å komme ut av studio for å underholde barn på direkten.

Det er givende og så ser man reaksjonene med en gang. Dette er et kjempeinitiativ, det burde vært slike arrangementer hver helg på denne siden av byen for å tilfredsstille behovet, sier hun før hun kommer med en klar oppfordring til byens og bydelens politikere:

Jeg vil oppfordre til å satse på barnekultur. Bruk tid og penger på det for dere får så mye igjen, sier Liv Gulbrandsen.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene