*Nettavisen* Nyheter.

Tok bil full av paller

LOGG: Les hva politiet i vårt distrikt har rykket ut på de siste dagene. Foto: Illustrasjonsfoto

Palletyveri

HOLMLIA: Det ligger tydeligvis penger i gamle paller. For flere ganger har politiet fått meldinger om tyveri.

Natt til torsdag oppdaget en patrulje en utenlandsk-registrert VW Transporter ved REMA 1000 på Holmlia. Flere personer holdt på ved den. Da bilen ble undersøkt, var den full av paller. To personer i bilen ble pågrepet og kjørt sentralarresten. Viking tok seg av den tunglastede bilen.

Innbruddsforsøk

MANGLERUD: Onsdag morgen ble det oppdaget at det hadde vært innbruddsforsøk i en bolig i Rugveien på Manglerud. En verandadør var ødelagt, men det hadde altså blitt med forsøket. Når dette har skjedd, er uklart i og med at eier for tiden ikke bor i leiligheten.

Mye røyk etter kaffekoking

KARLSRUD: Onsdag kveld ble det oppdaget mye røyk fra en bolig i Kåres vei på Karlsrud. Det viste seg at en eldre mann hadde kokt kaffe, og så hadde det tatt fyr i noe ved komfyren. Han ble kjørt til legevakten for sjekk. Brannvesenet fikk raskt slukket den lille brannen.

Flere meldinger om bål

LAMBERTSETER: Det begynner å bli tørt i gresset, og det kan derfor bli farlig om noen er uforsiktig med åpen ild. Onsdag kveld måtte brannvesenet til Steinspranget på Lambertseter hvor det var fyrt opp bål.

– Vi har hatt flere meldinger om tilsvarende fra dette området, sier Morten Østraat, leder av ordensavdelingen på Manglerud politistasjon. Han oppfordrer til forsiktighet.

Sykkel mot bil

NORDSETER: Det ble ingen personskade da en sykkel og en bil kjørte på hverandre i Lambertseterveien på Nordseter torsdag ettermiddag. Politiet kom til stedet på grunn av at det var uenighet om hvem som var den skyldige til sammenstøtet.

Nytt innbrudd

BOGERUD: For ikke mange dagene siden fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i Bogerud grill. Det var knust en rute.

Natt til fredag kom tilsvarende melding – denne gangen fra blomsterbutikken i senteret. Også der var det knust en rute.

Stjal brus

MORTENSRUD: Natt til fredag kom det melding om at det ble stjålet brus fra en automat på Mortensrud T-banestasjon. Noen unge gutter var observert, men de var borte da politiet kom til stedet.

Glatt etter feiing

NORDSTRAND/LAMBERTSETER: Kommunen er i full sving med å rengjøre veiene. Med vann og maskiner skal alt etter vinteren bort.

Dette blir selvfølgelig bra, men kan også være litt farlig. For når det er kuldegrader på morgenen, kan det bli svært glatt. En tynn ishinne på asfalten kan være vanskelig å se. Spesielt skummelt for syklister med og uten motor. Fredag morgen var det flere i området Nordstrand/Lambertseter som fikk seg en overraskelse. Det er ikke meldt om personskader etter uhell.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.