RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tok kvelertak på vekter


Her på Mortensrud ble en vekter angrepet under en billettkontroll.
Her på Mortensrud ble en vekter angrepet under en billettkontroll. Foto: Arkivfoto
Billettkontrollen gikk ikke helt etter planen på Mortensrud. Les politiloggen her!

Ville ikke bli kontrollert

MORTENSRUD: Politiet fikk tirsdag morgen melding fra T-banen på Mortensrud om at en vekter var angrepet av en ung gutt. Dette hadde skjedd i forbindelse med en billettkontroll. Unggutten skulle ha tatt kvelertak på vekteren.

Opplysninger politiet fikk, førte til at en buss ble stoppet i Oberst Rodes vei på Nordstrand, og der var gutten som passet til oppgitt signalement. Den 15 år gamle gutten er anmeldt for forholdet. Vekteren ble ikke alvorlig fysisk skadet.

 

Ulovlig moped-kjøring

OPPSAL:  En politipatrulje stoppet mandag morgen en mopedist i Skøyenkroken på Oppsal. Det viste seg at den 55 år gamle mannen ikke hadde gyldig førerkort.

 

Kjørte på Jacobs-bygget

HOLTET: En lastebilfører hadde tydeligvis ikke helt kontroll over det store kjøretøyet sitt da han mandag formiddag skulle levere varer hos Jacogs på Holtet. Resultatet ble at han kjørte på bygningen. Både bil og fører ble kontrollert, men alt var i orden. Dermed konkluderes det med hendig uhell – og forsikringssak.

 

Stjal 12 øl

RYEN: En 26 år gammel øst-europeisk kvinne ble mandag formiddag kjørt sentralarresten etter at hun hadde forsynt seg med to 6-pakninger med øl i Kiwi-butikken  i Ryensvingen.

 

Fikk skulder ut av ledd

EKEBERG: En person fikk skulderen ut av ledd etter at han med moped kjørte på en lastebil. Dette skjedde i Vårveien ved Oluf Onsums vei på Ekeberg  mandag ettermiddag.

 

Vond hånd

HOLTET: En 52 år gammel mannlig syklist fikk vond hånd etter at han  tirsdag morgen kolliderte med en bil i Kongsveien utenfor Jernia på Holtet. Bilisten var en kvinne på 65. Politiet opprettet sak på grunnlag av aktsomhetsparagrafen.

 

Tørst øl-tyv

KARLSRUD: Politiet ble tirsdag formiddag tilkalt til REMA 1000 i Cec. Thoresens vei på Karlsrud. Der hadde en 52 år gammel mann forsynt seg med en six-pack med øl. Han ble anmeldt av forretningen.

 

Tatt med narkotika

BRYN: Politiet pågrep tirsdag ettermiddag to personer ved Bryn senter – begge med narkotika. En 41 år gammel kvinne ble kjørt sentralarresten mens en mann ble avhørt på stedet og sluppet fri.

 

Fem biler i en smell

RYEN: Ettermiddagstrafikken på E6 ved Ryen gikk ekstra tregt tirsdag ettermiddag etter at hele fem biler smalt i hverandre. Det ble bare materielle skader.

 

Frontkollisjon

SVÆRSVANN: To eldre personer ble tirsdag ettermiddag kjørt til Ullevål sykehus med lettere skader etter at to biler frontkolliderte på Enebakkveien ved Sværsvann. Sammenstøtet skjedde like utenfor bygrensen, men fikk konsekvenser på begge sider på grunn av at bilene sperret veien.

 

Bål i skolegården

BJØRNDAL: Tirsdag kveld ble det meldt om brann på Bjørnholt skole. Denne viste seg å være begrenset til et b ål i skolegården. Det ble slukket av OBRE.

 

Tatt med stjålet sykkel

BRATTLIKOLLEN: Politiet stoppet litt over klokken 04 natt til onsdag en syklist på Brattlikollen. Han var klissvåt av svette, og hadde det tydeligvis travelt. Årsaken til at han gjerne ville komme seg raskt videre, var at han hadde stjålet sykkelen. Den 43 år gamle mannen ble anmeldt for heleri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere