RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tok menigheten med like til Betlehem


Barnekoret og voksenkoret Cantando i Bekkelaget menighet med hjelp fra solister og fire dyktige musikere, tok publikum på en 45 minutters reise til Betlehem.Foto: Kaja Stabursvik
Barnekoret og voksenkoret Cantando i Bekkelaget menighet med hjelp fra solister og fire dyktige musikere, tok publikum på en 45 minutters reise til Betlehem.Foto: Kaja Stabursvik Foto: Foto: Kaja Stabursvik
Første søndag i advent tok korene i Bekkelaget menighet med seg en stappfull kirke like til Betlehem.

BEKKELAGET: Julemusikalen ”Like til Betlehem”, ble skrevet av Asbjørn Arntsen i 1986, og ble for andre gang oppført i Bekkelaget kirke denne første søndagen i advent.

Snart tradisjon

Produsent for årets oppsetning, Torstein Eidem Nordal, hadde på forhånd håpet på mange skuelystne som ville kose seg med en gratis julekonsert i inngangen til julestrida. Han mener de er godt på vei til å etablere julemusikalen til en tradisjon på Bekkelaget med nå to oppsetninger på samvittigheten.

– To ganger er en vane, tre ganger må til for at det skal bli en tradisjon, og dit er vi på god vei, sier prosjektleder Nordal.

Stappfullt

Bekkelaget kirke var fylt til randen av foreldre, venner og beboere fra hele Nordstrand. Galleriet ble fylt opp, og det var ikke nok sitteplasser til alle.

Slikt varmer koristene og arrangørene bak musikalen.

Stort kor

Det er barnekoret og voksenkoret Cantando i samarbeid med et knippe dyktige musikere og solister som søndag framførte julemusikalen.

Nordal forteller at en av grunnene til å sette opp en såpass omfangsrik musikal er at de minste barna skal få følelsen av hvordan det er å synge i et stort kor.

Nervøse

I forkant av konserten var et par av korlederne lettere nervøse for om alt skulle komme til å gå bra, og at det skulle bli god flyt i forestillingen.

Bekymringen var vel mer en del av obligatoriske forestillingsnerver, for oppsetningen gikk knirkefritt, og et imponert og begeistret publikum koste seg på reisen der de fikk følge av kor, band og solister av beste kaliber inn i førjulen.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere