RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tomme ord om oppvekst fra Høyre


 
  Foto: ARKIVFOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Å sørge for gode tilbud til barn og unge koster penger. Dessverre er ikke Høyre villige til å prioritere dette. SV vil sette barn og unge først.

Del på Facebook

I Nordre Aker Budstikke 16. juni kunne vi lese Høyrepolitiker Per Morten Klette legge fram fine ord om «Bydel Nordre Aker – et godt sted for barn». Dette skjer samtidig som bydel Nordre Aker tvinges til å kutte 40 millioner kroner, stort sett i barnehagetilbudet. Det er stor kontrast mellom hva Høyre sier, og hva Høyre gjør. Selv om Høyres lokale representanter i Nordre Aker har mange fine visjoner, bidrar en stemme på Høyre til fortsatt økonomiske problemer i barnehagesektoren.

De siste årene har Høyre og FrP styrt Oslo sammen. Høyrepartiene har gitt for lite penger til bydelene. Resultatet av dette er at Bydel Nordre Aker må redusere rundt ett årsverk på 40 forskjellige tjenestesteder. Dette vil føre til et dårligere tilbud.

I sine alternative budsjetter har SV alltid satt av mer penger til bydelene og til barn og unge enn Høyre-byrådet. Dette vil vi finansiere blant annet gjennom bedre kostnadsstyring og redusert konsulentbruk.

Med et rødgrønt byråd vil Bydel Nordre Aker få flere penger å bruke på barnehager, støtte til frivillig arbeid og andre tiltak som er med på å gjøre bydelen til et godt sted å vokse opp. SV vet at velferd koster, og er villige til å prioritere dette.


Tale Pleym
Nordre Aker SV, kandidat til bydelsutvalget

Les mer om valget i Nordre Aker her!

Les mer om valget i Oslo her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere