*Nettavisen* Nyheter.

Tommy er død

Tommy, hunden til Linda Johansen, alias Robert Stoltenberg i serien Borettslaget på Nrk, er død.

CARL BERNER: Tommy skal etter sigende ha vært syk over lengre tid, og har nå sovnet inn. Serien ble spilt inn på Carl Berner i Tertitten borettslag.
Robert Stoltenberg sier til VG Nett at Tommy døde en naturlig død for to uker siden, at han har vært syk lenge, men at de ikke helt vet hva som feilte ham.
Dette er veldig trist. Tommy var en fin hund. Til tross for kjendisstausen, så hadde han bena godt plantet på jorda, sier Robert til VG Nett. Mannen bak Borettsslaget forteller avisa at Tommy var godt oppdratt. Tommys virkelige eier er den egentlige vaktmesteren i Tertitten Borettslag. De har gjort en god jobb med Tommy. Han er en av de fineste hundene jeg har møtt. Det er veldig leit at han er død, men sånn er livet, sier Robert. Da Borettslaget startet opp igjen i vinter, forklarte driftsleder Narvestad at Tommy var alvorlig syk og at han led av tarmslyng og epilepsi.
Det viste seg å være feil. Hva som egentlig var feil, vet ingen, sier Robert til VG. Den populære hunden, som må sies å ha fått kultstatus, ble 10 år gammel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.