*Nettavisen* Nyheter.

Toppen av smålighet

Torsdag 15.1 i Nordstrands Blad skriver pensjonert direktør Bent Fuglesang om bydelsutvalgets vedtak om kr 160000,- til velferdstiltak for bydelens ansatte i 2009.

De ansatte har gjennom flere år klart å levere tjenester på tross av en meget vanskelig økonomisk situasjon med omorganiseringer, nedbemanninger og bytte av mange ledere i løpet av de siste årene. Bydelens ansatte har også i disse årene stått på for alle brukerne i Nordstrand bydel. De har vært positive og hatt stort engasjement i denne vanskelige økonomiske situasjonen. Vi ser nå en bedring av økonomien. Arbeiderpartiet foreslo derfor at bydelens administrasjon skulle få et beskjedent beløp til velferdstiltak for ansatte. Beløpet kr 160000,- eller under kr 150,- pr ansatt. Hele bydelsutvalget syntes dette var vel fortjent og gjorde et enstemmig vedtak.

Leserinnleggene til pensjonert direktør Fuglesang i Orkla opplever jeg som toppen av smålighet og narsisme. Jeg blir trist og lei meg når jeg opplever slike personer som Fuglesang. Han burde vite hva næringslivet bruker på ansatte, alt fra julebord, bonuser, bedriftshytter, billige kantiner mm.

Steinar Andersen,Leder av Nordstrand Arbeiderparti

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.