RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppfotball i én time

FK MS Oslo beviste at de er opprykket verdig i bortemøtet mot FK Sparta Sarpsborg lørdag, men bare i én time.

FK MS Oslo spilte regelrett under pari de første 20 minuttene, og tidligere Oslo Øst-spiller Pål Rustadstuen fikk æren av å score 1-0 etter bare syv minutter. For øvrig var dette det første baklengsmålet siden 29. august, da borte mot et toppet Molde 2-lag.
Utover i omgangen fikk FK MS Oslo etablert spillet og flyttet laget høyere på banen. Med fart og fullt trykk fremover så viste laget seg farlige gang på gang og beroliget trener Geir Midtsian.
Jeg var fortsatt i tvil etter Asker-kampen forrige helg, men utifra hva laget etter hvert presterte idag så ble jeg beroliget. Kampen idag viser at vi jobber riktig, men vi må fortsatt luke bort enkelte dårlige sekvenser i vårt spill, sa trener Midtsian.

Mål i særklasse

Fire minutter før hvilen presenterte Aleksander Midtsian frem silkefoten sin. På frispark fra drøye 18 meter, skrudde han ballen kontant og lekkert via stanga og utagbart i krysset.
Jeg hadde den såkalte godfølelsen i forkant av frisparket og det var deilig å se ballen fyke inn. Det er viktig å få til dette nå i oppkjøringen, da dette er viktig grobunn for selvtilliten videre, kunne Midtsian fortelle.
FK Sparta Sarpsborg hadde så vidt bare rukket å ta avspark før nevnte Midtsian var på farten igjen, men nå som servitør for Peter "Svela" Stivang som enkelt kunne sette ballen i mål. Stivang har scoret i to kamper på rad, og det lover godt at laget har fått en spiss som leverer varene.

Ny perle

Etter 55 spilte minutter frispilte Mike Dumboya en særdeles giftig Midtsian, som meget følsomt lobbet ballen i mål fra drøye 25 meter. En fantastisk prestasjon igjen og nå ledet laget komfortabelt 3-1.
Kampens siste 10 minutter bar preg av at FK MS Oslo tok litt for enkelt på oppgavene, og Bjørnar Johannesen ordnet reduseringen tre minutter før full tid.

Ny spiller

FK MS Oslo har hentet inn Vadim Demidov (19) fra Sandefjord og ønsker å tilby kontrakt til denne spennende forsvarsspilleren. Demidov klarte seg meget bra uten å bli satt på de helt store prøvene.
Vadim er en spiller jeg vil ha og vi kommer til å tilby ham kontrakt innen kort tid, kommenterte trener Midtsian, som nå begynner å få kabalen til å gå opp når det gjelder komponering av laget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere