Torbjørn - en sjelden perle

Oppsal Rød-målvakt Magnus Grimkelsrud er strålende fornøyd med lagkamerat Torbjørn Flesland sitt storspill mot Oppsal Oransje.

Oppsal Rød-målvakt Magnus Grimkelsrud er strålende fornøyd med lagkamerat Torbjørn Flesland sitt storspill mot Oppsal Oransje. Foto: Foto: Thomas Granerød

Det er sjelden man ser en spiller født i 2002 utføre spill av det merket man fikk se av Torbjørn Flesland på Oppsal Rød.

Da det så som mørkest ut for Oppsal Oransje mot Oppsal Rød scoret Linus Baumbusch to flotte mål og skapte ny spenning i kampen. Foto: Foto: Thomas Granerød

Torbjørn Flesland imponerte voldsomt med én scoring og sine to utsøkte målgivende pasninger. Foto: Foto: Thomas Granerød

Målvakt Magnus Grimkelsrud viste flere klasseredninger mot gode Oppsal Oransje. Foto: Foto: Thomas Granerød

Håvard Boysen Von Krogh storspilte i rollen som libero for Oppsal Rød. Foto: Foto: Thomas Granerød

Camilla Kløfta fra Oppsal Rød scoret ett mål - og var den eneste jenta på laget. Foto: Foto: Thomas Granerød

OPPSAL: Nordstrands Blad var tilstede for å se det meget lokale derbyet mellom Oppsal Rød og Oppsal Oransje i klubbenes egen turnering på Trasop kunstgressbane søndag - og vi lot oss meget fort imponere av de utrolige ferdighetene til Torbjørn Flesland fra Oppsal Rød.

Skiller seg ut

Ofte ser vi fotballspillere som enten dribler for meget eller i det minste prøver å gjøre seg selv dyktig ved å stort sett avslutte angrep på egenhånd - ofte til intet tellende resultat, men med Torbjørn fikk vi se en prima målscorer og en enda bedre tilrettelegger, og det er det sistnevnte som virkelig skiller ham fra den store hopen.

Ypperste merke

Det hele startet med at Torbjørn selv ga sitt lag Oppsal Rød en 2-1 ledelse midtveis i kampen, deretter leverte han to målgivende pasninger av ypperste merke - og plutselig ledet Rød med 4-1 over Oransje.

– Jeg lokket keeperen ut

Som nevnt er det meget sjelden man ser en så uselvisk spiller i denne aldersgruppen - og måten pasningene kom på. Begge to etter at han først hadde avansert noen meter med ball i stor fart, deretter løftet han blikket opp og passet ballen med kirurgisk presisjon og nærmest "ferdigscoret" til sine medspillere. De fleste andre ville skutt selv, men ikke Torbjørn;

– Neida, jeg lokket keeperen ut og visste da at mine medspillere sto bedre plassert og kunne score, jeg prøver jo så godt jeg kan å få de andre også med i spillet og det er kjempegøy å få til sånne pasninger, forklarte Torbjørn Flesland med et stort smil til Nordstrands Blad.

Nervepirrende

Det så ikke videre lyst ut for Oppsal Oransje da Rød gikk opp til 4-1 med bare 12 minutter igjen å spille, men da satte Linus Baumbusch inn sluttspurten og sørget for to kjappe scoringer på bare to minutter, men dessverre for ham og resten av de hardtkjempende Oransje-spillerne, så klarte de ikke å omsette flere sjanser til mål og dermed vant Oppsal Rød allikevel en fortjent seier.

– Jeg tenkte at vi kanskje kunne klare å vinne da jeg scoret mitt andre mål, men jeg er allikevel godt fornøyd med kampen - det er skikkelig morsomt å være med på cup, men veldig varmt, avsluttet den meget blide tomålsscoreren Linus Baumbusch.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Fotball

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag