RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tore til topps som Fantasy-manager


VINNER: Tore Torgersen vant dittOslo sin miniliga i nettspillet Fantasy Premier League, der deltakerne får poeng etter hva de virkelige spillerne presterer på banen.
VINNER: Tore Torgersen vant dittOslo sin miniliga i nettspillet Fantasy Premier League, der deltakerne får poeng etter hva de virkelige spillerne presterer på banen. Foto: FOTO: PRIVAT
Ingen var bedre enn Tore Torgersen da vi inviterte til kåring av Oslos beste manager i Fantasy Premier League.

OSLO: I august laget vi i dittOslo en egen liga i manager-spillet Fantasy Premier League og inviterte våre lesere til å bli med å konkurrere om å bli Oslos beste Fantasy-manager.

Interessen var stor, men ingen klarte å slå Tore Torgersen. Etter over ni måneders spenning vant Sagene-beboeren dittOslo-ligaen med fire poeng.

Del på Facebook

2,5 millioner i verden

Vinneren er fornøyd med innstasen i årets konkurranse. Poengsummen hans holdt til å bli nummer 1359 av 2,5 millioner spillere på verdensbasis.

– Det er jo alltid morsomt å vinne konkurranser med venner og kjente. Jeg er i utgangspunktet med for underholdningen, men det er klart at forventningene og innsatsen vokser litt etterhvert som man henger med i toppen av ligaene man er med i, sier Tore Torgersen.

Billig defensivt

Fantasy-vinneren har ingen spesiell suksessoppskrift, men prøver å tenke langsiktig og satse på spillere som spiller fast på sine lag. Dermed slipper han å få mange minuspoeng på bytter.

– Jeg pleier også å ha billige spillere på defensivt solide lag bak på banen i og med at forsvarere får en kollektiv belønning for å holde nullen, mens jeg prøver å ha de mest fremtredende spillerne på sine respektive lag fremover på banen, avslører Torgersen.

Fiasko for VG-kamerat

Noe av sjarmen med Fantasy Premier League er å konkurrere med venner og kjente om å score flest poeng. Tores beste minne fra årets sesong var også da en kamerat gikk på en solid smell.

– Min gode venn og svært engasjerte konkurrent Øyvind Brenne, som er sportssjef i VG Nett, røyk hodestups ut av en cup han selv hadde arrangert i første runde, etter å ha gått knallhardt ut og lansert seg selv som favoritt i forkant, sier Torgersen.

Han melder om mye ekte idrettsglede i kameratgjengen etter den nedturen.

Fine premier

Som vinner av dittOslo-ligaen kan Tore Torgersen uansett vente seg en fin premie fra oss i redaksjonen. Det samme gjelder Tor-Åge Brekkvassmo, som ble nummer tre.

Andreplassen gikk derimot til forfatteren av denne artikkelen, så da forblir den premien på huset. Så får vi heller revurdere om egne ansatte skal få være med i konkurransen neste år.

Vi takker alle deltakere for interessen og ønsker velkommen tilbake når fotballsesongen i England starter igjen til høsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere