Gå til sidens hovedinnhold

Tori (19) viste klasse

Forwarden gjorde som hun ville i søndagens kamp mot Elite Nord. Nå håper Tori Halvorsen på flere landskamper.

Ullern: 19-åringen fra Grünerløkka herjet til tider med gjestene fra Nord-Norge. Etter sesongens andre seier i Kvinneligaen var hun godt fornøyd med både seg selv og laget.
Det var veldig gøy å spille i dag. Jeg løp mye, og tempoet var også bra. Men dette var først og fremst en lagseier, sier Tori Halvorsen, som har spilt basket i seks år.
Hun har allerede spilt fem kamper med flagget på brystet, men balltalentet forteller at hun er lysten på flere utfordringer i tiden som kommer.
Jeg vet ikke helt hva jeg vil med basketen, men jeg spiller så lenge det er gøy. Hovedmålet mitt er å kunne bidra skikkelig på landslaget. Det hadde vært moro å få til, sier hun til Ullern Avis Akersposten.

Ikke i toppform

Hva er oppgaven din i laget?
Å ta returer og score poeng, svarer hun selvsikkert.
Ullern-trener Ståle Frey var glad for seier og poeng etter søndagens oppgjør. Men at laget har mer å gå på er han ikke i tvil om.
I kampen mot Elite Nord var målet å spille med tempo og samhandling, og det fikk vi til. Men dette var en lett kamp. Jentene må opp mange hakk hvis vi skal prestere mot de beste, sier han og legger til:
Vi fikk også prøvd ut forskjellige spillersystemer, både offensivt og defensivt. Det tar vi med oss videre.

Henter forsterkninger

De fleste topplagene i Norge trener fire ganger i uken, men fram til jul har Ullern bare fått tildelt to halløkter. I tillegg har klubben en tynn stall ifølge Frey.
Det er vanskelig å prestere når man sjelden får spilt 5-mot-5 på trening. Vi mangler flyt i angrepsspillet. Alt blir litt statisk, sier Ullern-treneren.
Til tross for lite treningstid og få spillere er treneren fornøyd med entusiasmen laget viste i kampen mot Elite Nord.
Alle fikk spille og det var bra trøkk i laget. På 30 minutter scoret gjestene bare 30 poeng, og det må vi være fornøyde med.
Ståle Frey forteller også at klubben mest sannsynlig vil hente to nye spillere etter jul.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett