Gå til sidens hovedinnhold

Tørrkokte kjeler og gutter i t-banesporet

Politiloggen fra onsdag til fredag byr på alt fra rådyr på E6 til innbrudd, dumdristige gutter og damer som ikke vil til legevakten...

Her kan du lese litt om hva manglerud politistasjon har drevet med de siste dagene:

LES OGSÅ: Ble banket, fraranet bil og dumpet i grøft

Innbrudd på skolen

BØLER: Onsdag morgen fikk politiet melding fra Bøler skole om at det hadde vært innbrudd. En dør var brutt opp, og to prosjektorer var blitt stjålet. En politipatrulje dro for å undersøke åstedet.

Påkjørt av tankbil

RYEN: I 17-tiden onsdag ble politiet oppringt av en som var blitt påkjørt av en tankbil innover på E6 ved Ryen. Begge parter kjørte inn på Esso. Den påkjørte bilen var kjørbar, men hadde flere knuste ruter. Føreren klaget over vondt i ryggen og ble sjekket av ambulanse.

Gutter i t-banesporet

KARLSRUD: Onsdag klokken 20.37 ble politiet varslet om at to gutter gikksørover i t-banesporet ved Karlsrud. T-banen ble varslet og en politipatrulje fanget opp guttene på 14 og 15 år. De sa de hadde tatt en snarvei, men det var en veldig farlig snarvei som vi ikke anmoder noen om å ta, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved forebyggende avsnitt på Manglerud politistasjon. Guttene ble kjørt hjem til sine respektive foreldre.

Ville ikke til legen etter brann

BOGERUD: I 21-tiden onsdag rykket nødetatene ut etter melding om røyk fra en leilighet i fjerde etasje i Stallerudveien. Det luktet også røyk i oppgangen, som viste seg å komme fra en tørrkokt kjele. En kvinne i den aktuelle leiligheten hadde fått i seg røyk, men ville ikke bli med til legevakten for en sjekk. Politiets operasjonssentral opplyser på twitter at beboeren var beruset og måtte hentes ut med makt.

Husbråk på Ryen

RYEN: Natt til fredag fikk politiet melding om støy fra en leilighet på Ryen. De dro til stedet for å sjekke ut saken, og fant fire personer som lagde mye bråk. Det ble også funnet marihuana, som en 18-åring påtok seg ansvaret for. Han ble anmeldt for forholdet.

Måtte fjerne rådyr

SKULLERUDDUMPA: Torsdag meldte politiets operasjonssentral på twitter at et dødt rådyr lå i venstre fil i sydgående retning på E6. det var trafikkfarlig, og de anmodet folk om å kjøre rolig forbi. Litt senere kunne de melde om at rådyret var fjernet.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget