RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torshovdalen aktivitetshus gjenåpnes


Torshov aktivitetshus ble tatt av flammene.
Torshov aktivitetshus ble tatt av flammene.
For to år siden brant Torshovdalen aktivitetshus ned til grunnen. Endelig får ungdomsmiljøet det viktige møtestedet tilbake.

TORSHOV: Aktivitetshuset har i mange år vært bydelens motorsportsenter, med trial som hovedaktivitet. I huset finnes også et verksted for bil. Denne høsten tilbyr huset i tillegg til nevnte aktiviteter et eget samværsrom for barneverntjenesten, slik at barn og unge som skal ha samvær med foreldrene sine kan ha dette i hyggelige omgivelser i Torshovdalen.

Forøvrig finnes en innendørs klatrevegg, hvor bydelens barnehager er hjertelig velkomne til å besøke på dagtid. Utlån av toaletter til alle som bruker dalen er også kjærkomment.

Aktivitetshuset er også base for bydelens Tilretteleggertjeneste, som tilbyr ulike aktiviteter i samarbeid med bydelens barneverntjeneste.

Etter to år med redusert aktivitet, er huset klart for å fylles med barn og ungdom igjen.

Førstkommende mandag arrangeres høytidelig åpning klokka 17. Det blir show med band, trialoppvisning, sjonglering, leker og prominent besøk fra Bydelsadministrasjonen. Og best av alt - gratis kaker og kaffe til alle som ønsker å delta!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere