RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En mann ble truffet av flere skudd søndag kveld, men skal ikke være livstruende skadd etter en skyteepisode ved Jordal stadion.
En mann ble truffet av flere skudd søndag kveld, men skal ikke være livstruende skadd etter en skyteepisode ved Jordal stadion. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen

Toska-kompis (32) skutt ved Jordal stadion

Store politistyrker leter etter en gjerningsmann etter en skyteepisode på Jordal. En 32-åring er brakt til Ullevål sykehus med skuddskader.

Jordal: Politiet fikk melding om skyteepisoden like før klokka 20 søndag kveld. Hendelsen skjedde i Odalsgata ved Jordal stadion.

Politiet var raskt på stedet, og konstaterte at en manns var skutt. Personen var truffet av flere skudd, men skal ikke være livstruende skadd.

Ifølge TV2 skal mannen som ble truffet ha tilknytning til NOKAS-dømte David Toska.

Ifølge VG Nett skal skyteepisoden være et oppgjør i den kriminelle underverden. Flere uavhengige kilder bekrefter til VG Nett at offeret er mannen som er kjent som David Tokas «høyre hånd», «finansministeren», eller gjerne bare «Skrue».

NRK melder at mannen ble dømt til tre års fengsel for heleri av over fire millioner kroner etter NOKAS-ranet, samt for innførsel av 100 kilo hasj.

Det er ukjent hvem som har avfyrt skuddene. Store politistyrker leter nå i området.

Ventet på offeret

Øyenvitner TV 2 har snakket med, sier at det ble avfyrt flere skudd mot en person som parkerte bilen sin. 

- Vi satt inne i bilen vår, og skulle ut for å ta en røyk. Offeret kom kjørende bak oss i en hvit Mercedes. Plutselig ser vi en mann i kjeledress som kommer ut fra skoleområdet og skyter seks-syv skudd mot bilen til vennen vår, forteller et øyenvitne til VG Nett.

Politiet har sperret av en bygning og undersøker en hvit bil på stedet. Bilen, en hvit Mercedes, er registrert på 32-åringen.

32-åringen ble ved 22-tiden operert på Ullevål universitetssykehus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere