RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tour de Hasle


Med brede smil om munnen la barna med ski på bena ut på etappen Hasleparklen rundt.
Med brede smil om munnen la barna med ski på bena ut på etappen Hasleparklen rundt.
Skirennet rundt Hasleparken viste at barna ikke trenger å dra helt opp i Marka for å ha det moro på ski.

Det var under Vinterfestivalen at de skifrelste barna stilte til dyst søndag. Allerede en halvtime før det første startskuddet klokken ett, kunne man se mange barn ute i skisporet der forholdene ble testet.

Og til tross for det litt harde snøføret, valgte hele 62 barn å stille til start til stor jubel blant mange foreldre på tilskuerplass.

Tempoproblemer

I Pinnsvinløypa for klassen 0-6 år, var det to og ett halvt år gamle Sivert som fikk æren av å gå først ut. I fri stil og med litt drahjelp fra faren, var det balansen som ble nøkkelfaktoren for Sivert.

SE FLERE BILDER HER

I Grevlingløypa var det skolebarna som fikk teste kreftene. Etter rikelig erfaring med skigåing på hytta, syntes seksåringene og tvillingbrødrene Adam og Mikael Børseth at farten i sporet kunne vært noe høyere. Derfor valgte tvillingene å gå to ekstrarunder i Grevlingløypa etter at rennet var avsluttet.

Vafler og diplom

Det harde snøføre gjorde at arrangørene fra Hasle menighet valgte å avlyse hopprennet i Harehoppbakken. Men pølser, vafler og solbærtoddi ble i tradisjonen tro servert på beboerkafeen Villa Solhuag, der store mengder små og store hungrige fant veien etter skirennet. Her ble også diplomer delt ut til alle deltakerne.

- Jeg synes dette er et fint arrangement for nærmiljøet. Og barna har det moro med å treffe andre barn i nabolaget, mener Arne Børseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere