RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tove Hermansen vender ikke tilbake til Rudolf Pub. En konflikt med utleier Roger Andresen gjorde at hun nylig sa opp kontrakten med umiddelbar virkning. Foto: Anita L. Hanken
Tove Hermansen vender ikke tilbake til Rudolf Pub. En konflikt med utleier Roger Andresen gjorde at hun nylig sa opp kontrakten med umiddelbar virkning. Foto: Anita L. Hanken

Tove takker gjestene

Rudolf Pub er stengt etter at Tove Hermansen satt kroken på døra. Nå takker hun alle de trofaste gjestene hun har hatt gjennom mange år.

VESTLI: – Jeg ønsker å rette en stor takk til gjestene mine for de årene som har vært, sier Tove Hermansen.

Ikke økonomiske årsaker

Hun begynte å jobbe på Rudolf allerede i 1992, og har drevet puben siden 2005. Leiekontrakten skulle egentlig utløpt 31.10.2010, men Hermansen valgte nylig å si opp kontrakten etter en konflikt med utleier Roger Andresen.

Årsaken ønsker hun ikke å komme inn på, men hun legger ikke skjul på at oppslaget i Lokalavisen Groruddalen 12. november har vært en ekstra belastning i en tung tid.

– Roger Andresen uttaler til avisen at det er økonomi oppi dette. Jeg har en langt annen forklaring. Fra min side er det en annen grunn til at jeg forlot Rudolf Pub, og dette er det regjerende og offentlige myndigheter som må ta en avgjørelse på. Det var med tungt hjerte jeg forlot Rudolf Pub, da jeg selv sa opp leieforholdet med umiddelbar virkning, sier Tove Hermansen.

– Dette er veldig trist

Hun vet foreløpig ikke hva hun skal gjøre videre. Hun har utdannelse som advokatsekretær og mange års erfaring fra utelivsbransjen.

– Siden Roger Andresen benyttet anledningen til å søke nye drivere til Rudolf gjennom avisen, kan vel jeg også benytte anledningen til å søke ny jobb, sier Hermansen.

For hun ser ingen vei tilbake til Rudolf Pub.

– Så til dere andre drivere i Groruddalen, ta godt vare på gjestene mine! De er fantastiske gjester som jeg er glad i. Dette er veldig trist, avslutter Hermansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere