RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verso-S er Toyotas nye flerbruksbil og blir en konkurrent til blant annet Skoda Roomster, Nissan Note og Opel Meriva.
Verso-S er Toyotas nye flerbruksbil og blir en konkurrent til blant annet Skoda Roomster, Nissan Note og Opel Meriva.

Toyotas nye ess

Lille Verso får navnet Verso-S – for «small».

Verso er etter hvert blitt navnet på Toyotas flerbruksbiler. Det begynte med Yaris Verso, som man ved å bruke skohorn klarte å få godkjent som varebil på grønne skilt.

Yaris i bunn

Men nå er Yaris Verso historie, og Toyota har i skrivende stund kun en flerbruksbil, Verso. Men utpå vinteren kommer en liten Verso, som naturligvis får navnet Verso-S – for «small». Prisen starter sannsynligvis rundt 210.000 kroner.

Verso-S er en videreføring av japanske Ractis, og har samtidig Yaris i bunnen. Det betyr samme motorer som i Yaris, altså 90 hk diesel- og 99 hk bensinmotor.

Flere konkurrenter

3,99 meter lange Verso-S er ment som konkurrent til blant annet Skoda Roomster, Nissan Note og Opel Meriva. Men i forhold til den større Opel Meriva når ikke Verso-S Opelen til skjermene i praktiske løsninger.

Toyota oppgir bagasjeplassen i Verso-S til 430 liter, som kan økes til 1388 liter. Bilen er for liten til å kunne bygges om til varebil på grønne skilt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere