RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barn på vei til skolen i et svært uoversiktlig trafikkbilde.
Barn på vei til skolen i et svært uoversiktlig trafikkbilde. Foto: Foto: Privat

Trafikk-kaos råder på Holtet

Slik ser morgentrafikken ut på Holtet i disse dager.

HOLTET: Disse bildene ble tatt i dag tidlig av Jan Gunnar Fjeldberg som i 55 år har bodd på hjørnet Kongsveien/Pareliusveien.

– Dette er sånn det er om morgenen på Holtet nå. De største lastebilene som er lov å kjøre på veien står parkert på fortauet på begge sider i Kongsveien. Dette er lastebiler som skal til Holtveien 3, men de bruker Kongsveien som oppstillingsplass fordi det er for trangt å kjøre inn i Holtveien, sier Fjeldberg.

Barn klemt mellom trailere

Han forteller at han sitter med hjertet i halsen når han ser barn på vei til skolen som klemmer seg mellom gjerdet og trailere.

Disse barna er ikke høyere enn hjulene på lastebilene. Tenk om de begynner å kjøre, de vil jo ikke se dem. Må et barn blir drept her før noen våkner? spør Fjeldberg som også har registrert trailere i svært høy hastighet.

– Jeg har ikke sett makan til kjøring, og de feier ned alt av stengsler for det er jo så trangt. Det er totalkaos for tiden på grunn av arbeider i Holtveien og Pareliusveien. Her bør politiet møte opp og sørge for at Kongsveien ikke blir brukt som oppstillingsplass for lastebiler.

Politiet ser på saken

Morten Østraat, ordenssjef på Manglerud politistasjon, lover at de skal ta en titt på forholdene.

– Vi skal se på det. De har sikkert et dilemma i forhold til leveranse av varer. Det er jo veldig trangt i Holtveien. Men de må likevel ta hensyn til slike faktorer som at dette er en skolevei, sier Morten Østraat.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere