RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trafikken var tett på E6 nordover tidlig i ettermiddag. Og det ventes enda mer trafikk utover ettermiddagen og kvelden.
Trafikken var tett på E6 nordover tidlig i ettermiddag. Og det ventes enda mer trafikk utover ettermiddagen og kvelden. Foto: FOTO: ALEXANDER SYNSTAD

Trafikken i stampe på E6

Rapporter maler et grimt portrett av trafikkbildet i hovedstaden framover.

OSLO: Det ble meldt om lange køer og tidvis trafikkmessig stampe mandag morgen.

Dagbladet meldte følelsesladet om et komplett køkaos i morgentimene, som står til å gjenta seg når rushtrafikken ut av byen tar til.

Skylden for hovedstadens trafikkale utfordringer krediteres i hovedsak til Oslo Sentralbanestasjon, som dittOslo tidligere har skrevet om at holder stengt i sommer.

Også brannen i, og den påfølgende stengingen av Oslofjordtunnelen gis skylden for et økt trafikkvolum gjennom hovedstaden.

I følge operatør Bjørn Andersen ved Vegtrafikksentralen ser ikke problemene ut til å forsvinne.

– Dette kan bli en utfordring framover, sier Andersen til Dagbladet.

Del på Facebook

Omfattende veiarbeid

På Statens vegvesens nettsider rapporteres det også at Ev 6, Teisenkrysset til Ryenkrysset, i retning mot Ryenkrysset er midlertidig stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Arbeidet pågår alle dager fra 22:00 til 06:00. Omkjøring er skiltet. Arbeidet ventes avsluttet 01.07.2011 klokken 06:00.

I tillegg har Ev 6 Karihaugen, (Trosterud til Furuset) redusert framkommelighet. Der er det toveis trafikk i ett løp på grunn av vegarbeid.

Fare for kø, skriver Statens vegvesen. Arbeidet ventes avsluttet 22.08.2011, klokken 05:30.

I tillegg er en rekke andre mindre veivedlikeholdsprosjekter til stadighet under arbeid. Disse kan man finne på Statens vegvesens trafikkmeldingstjeneste

– Forhåpentligvis vil trafikken flyte noe lettere i fellesferien, men flere må kanskje belage seg på å finne alternative ruter, for eksempel Østre Aker vei eller Riksvei 4, men det spørs jo også litt hvor man skal, sier trafikkoperatør i Oslo Kjell Lyngstad til NRK Østlandssendingen.

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere