Trafikkfarlig uten turvei ved Bogstad golfbane

Etter oppgraderingen av golfbanen det siste året er veisystemet på golfbanen lagt om. En ny vei går nå opp mot Sørkedalsveien. Hvis man bruker denne som turvei, må man krysse Sørkedalsveien, og fortsette på østsiden. Det er ingen vei fra Bogstad gård, over golfbanen videre mot Røa, på vestsiden av Sørkedalsveien. Det burde det være, da det er stor turtrafikk her i alle måneder utenom golfsesongen, og svært mange skal videre til Røa vest, eller kommer fra Røa vest og skal til Bogstad.

Disse må nå krysse Sørkedalsveien 2 ganger.

Dette er trafikkfarlig og naturligvis også svært upraktisk.

Det eneste som skal til, er en liten vei fra sydøstsiden av Bogstadvannet direkte over mot det eksisterende veisystemet på golfbanen. Dermed kan man gå tur uten å krysse Sørkedalsveien 2 ganger, helt unødvendig !

Sånn som det er blitt nå, er det blitt verre enn før.

Hvorfor kan man ikke ha en liten stikkvei over fra turveien øst for Bogstadvannet og direkte over mot golfbanens veisystem ? Denne vil naturligvis bare være i bruk når det ikke er aktivitet med golfspilling. En slik ordning vil være til fordel for både bilistene, som slipper å stoppe for fotgjengerne, og for turfolket som kan gå bilfritt og trygt fra Røa til Bogstad.Tørris Eig

Røa

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag