RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Trafikkomlegging skapte kaos

Full kaos ved Vålerenga-tunnelen i natt. Les politiloggen her.

Melding om brann på sykehjem

OSLO: Politiet fikk melding om brann på et sykehjem i Oslo like etter kl. 09.00 i går morges.Mange politipatruljer, i tillegg til brannvesen og legevakt kjørte til stedet, men ingen kunne se noe som tydet på at det brant.

Brannvesenet gikk inn på posten alarmen gikk fra, og kunne melde at det var noe røyk i lokalene, antagelig etter en feil i et kjøleskap.

Tre beboere ble sjekket av ambulansen, men ingen hadde fått fysiske skader.

Bilinnbrudd i Oslo

OSLO: Kl. 00.01 natt til tirsdag ble politiet varslet om at det hadde vært innbrudd i en bil som stod parkert ved Vår Frelsers gravlund. Melder som ringte politivakta ved Sentrum politistasjon opplyste at gjerningsmannen hadde syklet fra stedet og forsvunnet.

En politipatrulje fant fram til den aktuelle bilen og fastslo at det var en knust rute i bilen. Det var vanskelig å si om noe var stjålet, men det lå mye verktøy i bilen. Politipatruljen klarte å finne ut av hvem som disponerte bilen og tok kontakt.

Disponent av bilen sørget da for å sikre sitt verktøy og opplyste at forholdet ville bli anmeldt i løpet av dagen.

Trafikkomlegging skapte kaos

OSLO: Kl. 01.01 fikk politiet flere meldinger om at Vålerenga-tunnelen var stengt for trafikk mot sentrum. Kjørende ble møtt av rødt blinkene lys og bommene var nede.

Dette medførte fullt kaos i følge flere meldere.

Enkelte av sjåførene på stedet hadde begynt å rygge mot kjøreretningen.

Årsaken til at tunnelen var stengt i noen minutter, var at Statens Vegevesen la om til toveistrafikk i løpet som normalt er forbeholdt trafikk ut av sentrum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere