RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trafikksikring Grefsen skole i mål

Venstre har lagt mye arbeid og prestisje i å få gjennomført trafikksikring i Kapellveien i forbindelse med utbyggingen av Grefsen skole. I samarbeid med Ola Elvestuen og Kjell Veivåg krevet jeg vendesløyfe og ikke gjennomkjøring som det tidligere Høyre-/Frp-byrådet ønsket.

Befaringer, samtaler med foreldreutvalg, rektor og naboer styrket oss i vår overbevisning om at kjøring gjennom «skolegården» ville være meget uheldig og farlig, selv med tiltak som humper.

Stor takk også til Aps Ingrid Eide som var en viktig støttespiller i byutviklingskomiteen for det forslag som ble vedtatt med Venstres, Aps og SVs stemmer i bystyret.

Venstre er svært glad for at det nye byrådet nå har reversert og i tråd med bystyrets «bestilling» i forbindelse med reguleringsplan for Grefsen skole innstiller på hente-/bringesløyfe ved skolens østside.

Med fordoblet elevtall på Grefsen skole ville alt annet være meningsløst. Det er godt at fornuften av og til seirer. Og særlig godt her for skolebarna og deres foreldre.

Terje Bjøro

Venstres 1. vara til bystyret og byutviklingskomiteen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere