RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Trailer grisekjørte på E6

Grisekjøring med trailer, innbrudd på ungdomsklubb og en kjedekollisjon er litt av det politiet har hatt å gjøre de siste dagene. Les politiloggen her!

ABILDSØ: Klokken 14 mandag ringte en bilfører inn til politiet for å melde fra om et vogntog som ”grisekjørte” i inngående retning på E6 ved Abildsø. Vogntoget hadde høy hastighet, skiftet hyppig fil og skal nesten ha presset biler av veien.

Politiet fikk stanset vogntoget på Sinsen og sjåføren ble konfrontert med kjøringen.

Kolliderte i fjellveggen

SKULLERUD: En personbil kjørte søndag like før midnatt inn i fjellveggen i krysset Olaf Helsets vei/Skullerudveien. Bilen hadde stor fart, men ingen personer kom til skade. Det var kun en bil involvert i ulykken. Sjåføren fikk førerkortet beslaglagt.

Innbrudd på Rema

LAMBERTSETER: Klokken 00.51 natt til mandag gikk innbruddsalarmen på Rema 1000 i Mellombølgen. Innbruddstyvene hadde brutt opp et vindu, men ble trolig forstyrret tidlig og stakk fra stedet.

Politiet og innehaveren søkte gjennom lokalet uten å finne noen. Det er uvisst om noe ble stjålet.

Stjal fra klubben

LAMBERTSETER: En gang mellom stenging torsdag kveld og åpning fredag morgen ble det stjålet to pc-er, et fotoapparat, tre mobiltelefoner og litt kontanter fra Lambertseter ungdomsklubb. Låsen på to kontorer var brutt opp ved bruk av noen hageredskaper.

– Det kan virke som om dette er gjort av noen som er kjent med lokalene og vet hva som oppbevares der. De har muligens gjemt seg i lokalene, sier Gro Smedsrud som er stasjonssjef på Manglerud politistasjon.

Snurret i autovernet

FISKVOLLEN: En personbil fikk snurr og havnet i autovernet ved avkjøringen til Hvervenbukta på Mosseveien mandag i nitida. Ingen personer kom til skade.

Kjedekollisjon

E6: Klokken 15.15 mandag oppsto det en kjedekollisjon ved påkjøringen til E6 fra Lambertseterveien. Tre biler var involvert i ulykken og den kvinnelige føreren av den bakerste bilen har forklart politiet at hun var borte et lite øyeblikk og våknet da hun kjørte inn i bilen foran, som igjen ble presset inn i en annen bil.

To biler ble tauet bort etter ulykken og kvinnen er anmeldt etter veitrafikklovens § 3 for ikke å ha vært oppmerksom nok.

Syklet på E6

ABILDSØ: Klokken ni mandag kveld kom en politipatrulje over en 56 år gammel mann som syklet langs E6 på Abildsø. Mannen, som kommer fra Ammerud, skulle til Skullerud. Han ble kjørt til adressen av politiet, med formaninger om ikke å sykle på E6 igjen.

Innbrudd i barnehage

EKEBERG: Natt til tirsdag tok tyver seg inn i en barnehage i Ekebergveien via en knust rute. En pc ble stjålet. Politiet fikk melding om innbruddet på morgenen og har vært på åstedsbefaring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere