*Nettavisen* Nyheter.

Trailer satt bom fast på jordet

SATTE SEG FAST: En stor, polsk trailer satte seg tirsdag kveld fast på jordet utenfor Ellingsrud gård. Så bløtt og sleipt var det at Vikingbilen også fikk problemer. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen

Trailerproblemer fikk en ny betydning på Ellingsrudjordet tirsdag kveld.

Klikk på bildet for å forstørre.

PÅ JORDET: Trailersjåføren tok feil vei utenfor Ellingsrud gård og endte på jordet mellom Gamle Strømsvei og Mariholtveien. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen

ELLINGSRUD: Lenge har beboerne på Ellingsrud hatt problemer med trailertrafikk og -parkering. Men tirsdagskvelden var det traileren selv det gikk ut over.

Utenfor Ellingsrud gård tok sjåføren feil vei og endte utpå jordet mellom Gamle Strømsvei og Mariholtveien. Der så det kanskje ikke så bløtt ut, men den tunge doningen sank raskt nedi. Og der ble den polske traileren stående.

Les også: Veien til grunnloven startet på Ellingsrud gård

En kollega med like stor trailer forsøkte å hjelpe, men til ingen nytte.

Dermed reagerte naboene. Politiet kom til stedet, og de forsto like godt som sjåføren at her måtte man ha kraftig hjelp. Men selv en av Vikings største bilbergere fikk problemer.

Den klarte riktignok å få løsnet trekkvogna, men den lange hengeren skapte problemer.

Les også: Nå skal trailerne vekk fra Ellingsrudflaten

Kjettinger måtte frem – og til slutt var alle ute på veien igjen.

– Det ble tatt en rutinemessig alkotest av føreren. Førerkortet hans ble ikke beslaglagt, forteller operasjonsleder i politiet Rune Ullsand.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.