RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trailer satt bom fast på jordet


SATTE SEG FAST: En stor, polsk trailer satte seg tirsdag kveld fast på jordet utenfor Ellingsrud gård. Så bløtt og sleipt var det at Vikingbilen også fikk problemer.
SATTE SEG FAST: En stor, polsk trailer satte seg tirsdag kveld fast på jordet utenfor Ellingsrud gård. Så bløtt og sleipt var det at Vikingbilen også fikk problemer. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
Trailerproblemer fikk en ny betydning på Ellingsrudjordet tirsdag kveld.

ELLINGSRUD: Lenge har beboerne på Ellingsrud hatt problemer med trailertrafikk og -parkering. Men tirsdagskvelden var det traileren selv det gikk ut over.

Utenfor Ellingsrud gård tok sjåføren feil vei og endte utpå jordet mellom Gamle Strømsvei og Mariholtveien. Der så det kanskje ikke så bløtt ut, men den tunge doningen sank raskt nedi. Og der ble den polske traileren stående.

Les også: Veien til grunnloven startet på Ellingsrud gård

En kollega med like stor trailer forsøkte å hjelpe, men til ingen nytte.

Dermed reagerte naboene. Politiet kom til stedet, og de forsto like godt som sjåføren at her måtte man ha kraftig hjelp. Men selv en av Vikings største bilbergere fikk problemer.

Den klarte riktignok å få løsnet trekkvogna, men den lange hengeren skapte problemer.

Les også: Nå skal trailerne vekk fra Ellingsrudflaten

Kjettinger måtte frem – og til slutt var alle ute på veien igjen.

– Det ble tatt en rutinemessig alkotest av føreren. Førerkortet hans ble ikke beslaglagt, forteller operasjonsleder i politiet Rune Ullsand.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere