RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trakk kniv mot vekter


En vekter ble truet med kniv på Lambertseter senter i forrige uke.
En vekter ble truet med kniv på Lambertseter senter i forrige uke.
En mann trakk kniv mot en vekter i Lambertseter senter. Les loggen fra Manglerud-politiet her!

Trakk kniv mot vekter

LAMBERTSETER:  Litt før klokken 11 fredag formiddag fikk politiet melding om at en mann hadde trukket kniv mot en vekter som hadde stoppet han for butikktyveri.  Mannen forsvant mot Radarveien – og ble borte. Vekteren ble ikke fysisk skadet.

 

Stjal smykker og sølvtøy

KARLSRUD:  Mandag ved 15-tiden ble det meldt at det hadde vært innbrudd i en enebolig i Steingrims vei. Tyven hadde fått med seg smykker og sølvtøy. Politiets søk i området ble resultatløst.

 

Fire biler i kjedekollisjon

KLEMETSRUD:  Det ble ingen personskader, men store materielle skader da en lastebil først kjørt i en mindre bil foran seg på E6 innover mellom Klemetsrud og Mortensrud. Denne kollisjonen førte igjen til at to biler til ble truffet. Dette skjedde fredag ettermiddag, og medførte naturlig nok ekstra lange køer.

 

Kjørte i en busk

BRYN: Politiet fikk sent fredag kveld melding om at en bil i lengre tid hadde stått og ruset i Johan Evjens vei på Bryn. Årsaken var at bilen hadde kjørt av veien og hadde satt seg fast i en busk. Føreren, en 28 år gammel mann – ble kjørt sentralarresten mistenkt for beruselse.

 

Beruset på scooter

NORDSTRAND:  Politiet stoppet  natt til lørdag en scooter i Nøttekneika på Nordstrand. Føreren, en gutt på 17 år, ble kjørt sentralarresten mistenkt for promillekjøring.

 

Hadde bare chilensk førerkort

RYEN: En patrulje fra trafikkorpset stoppet natt til lørdag en bil ved Esso på Ryen. Den utenlandske sjåføren hadde bare et chilensk førerkort.  Dette var ikke gyldig i Norge i og med han hadde vært i landet over tre måneder. Dette er nå grensen for å kunne kjøre med utenlandsk førerkort. Tidligere var grensen et år.

 

Tre over veien

KLEMETSRUD:  Vinden har tatt kraftig tak noen dager, og søndag ettermiddag førte naturkreftene til at et tre blåste over ende og sperret Maurtuveien på Klemetsrud. Det tok også med seg strømledninger. Brannvesenet og Hafslund ordnet opp.

 

Seilbåt på grunn

ORMSUND: Søndag ettermiddag ble en seilbåt observert utenfor Ormøya. Den hadde gått på grunn. Det var ingen personer i farkosten.  Havnemyndighetene fikk den løs og tauet til Ulvøya.

 

Stjal tobakk

BJØRNDAL: Natt til mandag ble det meldt om innbrudd i REMA 1000 i Slimeveien på Bjørndal. Tyven(e) hadde fått med seg tobakk.

 

Lange morgenkøer

MOSSEVEIEN: Morgenkøene innover Mosseveien mandag ble ekstra langsomme. Dette skyldtes både omlegging av veien ved Sjursøya og et trafikkuhell ved Ulvøya. Ingen personskader, men en av de tre innvolverte bilene måtte hentes av Viking.

 

Innbrudd i ny idrettshall

EKEBERG: Ny idrettshall er under oppføring ved Ekeberg skole.  Mandag morgen ble det meldt om innbrudd/hærverk her. En vegg var ødelagt og maling klint utover.

 

Kjørte i fortauskant

BEKKELAGET:  Mandag ettermiddag ble det meldt om trafikkulykke på Mosseveien ved Shell-stasjonen på Bekkelaget. En syklist skulle ha blitt påkjørt. Det viste seg imidlertid at syklisten hadde kjørt i fortauskanten og veltet. Den 68 år gamle mannen ble kjørt legevakten i ambulanse med mindre skader.

 

Innbruddsalarm

MORTENSRUD:  Natt til tirsdag gikk innbruddsalarmen i ICA-butikken i Senter Syd på Mortensrud. Politi og vekter kom til stedet, men kunne ikke finne noe tegn til innbrudd.

 

Stjal verktøy

RYEN:  Tirsdag morgen ble det meldt at det hadde vært innbrudd i en bedrift i Enebakkveien 150 på Ryen. Det var stjålet en del verktøy.

 

Forsvant ut gjennom vindu

HOLMLIA:  Tirsdag ettermiddag våknet en person i en  bolig i Asperudtoppen på Holmlia av at det var noen i leiligheten hans. Han så at en person forsvant ut av et vindu. Vedkommende ble borte, og uten å ha fått med seg noe særlig.

 

Sovnet fra matlaging

PRINSDAL: En mann ringte  natt til onsdag og fortalte at det brant i leiligheten hans i Sveavegen i Prinsdal. Mannen ble hentet ut og brannen slukket. Det iste seg at han hadde sovnet fra matlaging.

 

Tidligere politilogger:

20. oktober: Fulle 15- og 16-åringer på fest

17. oktober: Fant sin stjålne sykkel på Finn.no

15. oktober: Hadde usikret bil på planet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere