RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tråkker til mot kreft


Thomas Kenneth Monsen er sammen med resten av sykkelteamet klare for knallharde 54 mil. Men det er harde mil for en god sak. FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
Thomas Kenneth Monsen er sammen med resten av sykkelteamet klare for knallharde 54 mil. Men det er harde mil for en god sak. FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
21 tøffe karer skal sykle for Kreftsaken i Den store styrkeprøven i helgen. Thomas Kenneth Monsen fra Ullerntoppen er en av dem.

ULLERNTOPPEN/RØA: De er ikke proffer på sykkelsetet, de er ikke topptrente. Men de er ganske så tøffe de 21 karene fra hele landet som sammen skal sykle 54 mil mellom Trondheim og Oslo. De er redningsmenn, offshorearbeidere og politimenn, for å nevne noen. Thomas Kenneth Monsen fra Ullerntoppen er vår lokale mann i gruppen som har to store mål i sykkelrittet. De skal samle inn penger til Kreftsaken. Og de skal utfordre seg selv.

– Vi er inspirert av innsatsen sykkelstjernen Lance Armstrong har gjort i kampen mot kreft. Derfor skal vi markere Kreftsakens arbeid under rittet. Og vi skal samle inn penger underveis, sier Monsen.

Han gleder seg stort til det som er ett av årets vakreste idrettseventyr. Karene har trent og forbereredt på sine kanter av landet. Dette rittet er ikke for pyser.

– Vi er jo ikke proffe idrettsmenn noen av oss. Det blir en tøff utfordring, men forhåpentlig har vi forbedredt så godt vi kan.

Sponsorer

Sykkel-teamet har fått hjelp og støtte fra blant annet en av de store norske idrettstøyprodusentene. Og en av de andre sponsorene, United Bakeries har blant annet lokal tilknytning til Røa.

– Vi er glad for å ha sponsorer som gjør det mulig for å sykle for Kreftsaken. Kreftsaken gjør en så bra jobb, at den fortjener hver eneste krone.

Om du vil støtte Kreftforeningen gjennom dette prosjektet kan du sette inn en sum på kontonummer: 0539.7338926. Merk betalinga med "Dra på mot kreft".

Sykkel-tøffingene har også en egen facebookgruppe om prosjektet. Den kan du se her!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere