*Nettavisen* Nyheter.

Trappeforbud uten hjelm og joggesko

Humorduoen Karoline G. Herlofsen og Marianne Krogness er i morgen på plass på scenen. FOTO: ELISABETH C. WANG

Det forteller den ene halvdelen av duoen Molly og Partner, Karoline G. Herlofsen. Forestillingen «Apropos apehjerner, tannleger og annet sprøyt» spilles i kveld og lørdag i Stavern.

RØA/STAVERN: « Molly og partner rapporterer fra et hull i en vegg bak et hus ved en Hegg, at Molly nå er på bedringens rand. Hun har vært tullete i hodet siden hun sklei på en rød seigmann tidligere i sommer, fordi hun prøvde å snoke til seg godteri uten lov. Familieforestilling på Galeiscenen i Stavern måtte derfor utsettes til august.

Selv mener Molly at det er hennes alter ego, Marianne Krogness som er skyld i ulykken som skjedde da fru Krogness fikk sukkersjokk og foreslo å ta loftstrappen ned i et eneste sprang på høye hæler og med hodet først. Partner, alias Karoline G, Herlofsen har nå beslaglagt seigmannposen og lagt ned forbud mot å gå i trapper uten hjelm og joggesko inntil Molly og Partner har spilt to forestillinger på Galeiscenen», skriver Herlofsen i en humoristisk mail til Ullern Avis Akersposten.

- «Apropos apehjerner, tannleger og annet sprøyt» kan ikke redde verden, men den kan temmelig sikkert redde dagen for hele familien, avslutter hun.I kveld og lørdag klokken 18.00 kan man se Marianne Krogness og Karoline G. Herlofsen alias Molly og Partner, på Galeiscenen i Stavern.

Annonsebilag