RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trappen ødelagt igjen


Nå er den øverste delen av trappen i gangveien ned mot Ljan stasjon ødelagt. Hvem tar ansvar denne gangen?
Nå er den øverste delen av trappen i gangveien ned mot Ljan stasjon ødelagt. Hvem tar ansvar denne gangen? Foto: Foto: Privat
Fra den ytterste del av Solveien går det en trappe-gangvei ned mot Ljan stasjon. Nå er den øverste delen ødelagt.

LJAN: – Gangveien har fire trapper, og nå er den øverste, som er av tre, ødelagt, sier Helge Seland.

Gangveien med trappene er en mye brukt vei mellom svingene i Solveien og sparer brukerne for flere hundre meters omvei. Men nå er den altså farlig å bruke. En av årsakene til at så mange bruker gangveien, er at den alternativ veien er selve Solveien som både er lite oversiktlig og uten fortau.

Farlig

– Flere av trinnene er så ødelagt at det er farlig å gå her. Kan Nordstrands Blad finne frem til hvem som er ansvarlig for denne trappen? spør han.

For to og et halvt år siden tok Nordstrands Blad opp tilsvarende problem nederst i gangveien. Der var det også en tretrapp som var fullstendig ødelagt. Den gang tok Samferdselsetaten for seg saken og satte opp ny metalltrapp. Tidligere har Statens vegvesen reparert trappene i gangveien.

Tar saken
 


– Vi skal gripe tak i saken, men det kan ta litt tid på grunn av sommerferie, love kommunikasjonsansvarlig Leif Arne Kristiansen i Samferdselsetaten.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere