RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trår til i barnehagen

Det sages og skrues. Bryn estetiske barnehage pyntes og rustes opp. Foreldrene bygger amfi på uteområdet.

Bryn: Bryn Barnehage er en privat drevet barnehage som ble etablert i april 1993. Barnehagen er offentlig godkjent og har statlig driftsstøtte.

Tar prisen

Det kryr av dugnadsvillige i barnehagen denne torsdags ettermiddagen. Arbeidet er godt organisert, alle har sine gjøremål. Noen skrur og sager, andre soper og plukker søppel.
Dette tar prisen. Har aldri opplevd slik foreldreinnsats, sier en fornøyd leder Jan Moström.
Han mener også at dette må inspirere foreldre i andre barnehager til å gjøre det samme.

Kronerulling

Bygging av uteamfi og annen oppussing er ikke uten kostnader. Før foreldrene slapp til hadde også fagfolk gjort grundige forberedelser.
Vanligvis går pengene fra juletrefesten til forskjellige gjøremål i barnehagen. Dette året gjorde vi en avtale med eieren, Norsk barnehagedrift, om at de skulle gi et ekstra bidrag på fem kroner for hver krone vi som foreldre samlet inn, sier initiativtaker Vickey Bonafede. Og penger ble det.
Hun legger til at her i barnehagen stiller både ansatte og foreldre opp. Alt gjøres for at ungene skal trives og ha det bra.
Store støvskyer fyker og lyden av snekringen borger for en barnehage i skikkelig 17.mai skrud. Barnehagen skal feire sin egen den 16.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere