RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trasop feiret seg selv


3. trinn på Trasop skole viste foreldrene ulike danser som var populære på 90-tallet.
3. trinn på Trasop skole viste foreldrene ulike danser som var populære på 90-tallet.
Elevene på Trasop skole tok tirsdag foreldrene med på en reise gjennom de fem tiår som har gått siden skolen ble bygget.

TRASOP: Jeg er veldig godt fornøyd, dette er bare moro, sier Elisabeth Fremmergård, som er rektor ved Trasop skole.

Tirsdag kveld var alle klasserommene på Trasop skole fylt til randen av elever, lærere, foreldre og besteforeldre da skolen feiret seg selv med åpen skole.

Alle klassene bidro med å vise fram effekter, skuespill, kostymer og kunst fra de fem tiår som har gått siden skolen ble bygget i 1958.

Det var rollespill men et hav av rekvisitter fra 60-tallet, dans fra 90-tallet og herlige disko- og hippieinspirerte kostymer fra 70-tallet.

OL- på Lillehammer var markert med en egen utstilling av OL-effekter og foreldrene kunne se både film- og lysbildefremvisning fra skolens historie.

Men mest imponerende var Michael Kondracki, Simen Bjørseth, Alexander Andersen, Elise Lepsøe Dokken, Floranda Malsori, Cecilie Edner og Jørgen Valø Solheims modell av skolen.

Elevene hadde brukt 30 skoletimer på å måle opp hele skolen og bygge en flott modell i skala 1:50.

Det var litt vanskelig og vi måtte klatre opp på taket for å måle, men det har vært veldig morsomt, sier de flinke elevene.

I kveld klokken 18 er alle elevene, Trasop/Godlia skolekorps og GT-koret klare for storslått jubileumsforestilling i Oppsal arena.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere