RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Travel dag på veiene


 
 
Politiet hadde en travel dag på veiene i går. Les politiloggen her.

Biltyv forsøkt stoppet

OSLO: Kl. 13.03 onsdag ringte en politimann på sin fritid til nødtelefonen. Han forsøkte å pågripe en person som hadde begått et innbrudd i en bil i Oslo sentrum.

Det oppstod et basketak, men ingen ville gripe inn og hjelpe til. Gjerningsmannen kom seg løs, og løp fra stedet. Imidlertid klarte politimannen å ta fra ham en jakke og to bager med gods.

Ingen skal ha blitt skadet, men politimannen fikk buksen skitnet til, og hadde litt vondt i den ene hånden.

Mulig promillekjøring med pirattaxi

OSLO: Ca. kl. 02.00 stanset en patrulje en svenskregistrert bil i sentrum. Det viste seg å være en pirattaxi. Passasjeren i bilen hevdet at han hadde betalt kr. 400,- for å bli kjørt til Drammen.

Føreren var muligens påvirket og ble kjørt arresten for utvidet promilleprøve, bilen ble avskiltet pga. piratkjøringen og tauet inn fordi den hadde stanset midt i veibanen.

Bilføreren blir anmeldt.

Tre biltyver pågrepet

OSLO: Under en trafikkontroll ble det stanset en Audi. Denne viste seg å være stjålet. De tre personene som satt i bilen ble pågrepet og kjørt arrest. Bilen ble tauet inn.

ANDRE BYDELER

En skadet i bilulykke
NYLANDSVEIEN: Kl. 17.58 onsdag kveld fikk politiet melding om en kjedekollisjon i rundkjøringen ved Nylandsveien, opp fra E - 18. Det var tvil om det var noen personskade, så politiet rykket ut til stedet. Det viste seg at det var fire biler involvert og en person klagde over smerter i rygg og nakke. Vedkommende ble kjørt til Legevakten for sjekk. Bilene var kjørbare etter ulykken, men det blir en politisak av det.

Bil stoppet - mistanke om promillekjøring
STOVNER: Kl. 18.01 fikk politiet melding fra en som kjørte bak en stor van hvor det virket som om føreren var påvirket. Bilen kjørte nordover på R 4 og fortsatte forbi Ammerud. Bilens registreringsnummer ble lest ut til de andre politipatruljene i området, og ble stanset for kontroll ved avkjøringen til Stovner. Da hadde politiet også fått andre meldinger om bilens kjøring. Føreren av bilen ble pågrepet for mistanke om kjøring i påvirket tilstand, og bilen ble tauet inn fordi den sto til hinder i veien der den ble stoppet.

Avskilting av bil
Litt før kl. 01.00 fikk politiet melding om flere biler som "rånet" på Lambertseter. Melderen var plaget av støy fra bilene og musikk. Tre biler ble kontrollert. Det viste seg at den ene var solgt og ikke omregistrert. Den ble derfor avskiltet. Skiltene blir sendt Trafikkstasjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere