RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manglerud Star har tapt sesongens tre første kamper. I tillegg sliter klubben utenfor isen. Søndag besøker Vålerenga Manglerudhallen.
Manglerud Star har tapt sesongens tre første kamper. I tillegg sliter klubben utenfor isen. Søndag besøker Vålerenga Manglerudhallen. Foto: Arkivfoto

Trøbbel herjer MS

Manglerud Star sliter fortsatt med økonomien. Nå innkaller ledelsen til et allmøte.

MANGLERUD: Møtet holdes i Manglerudhallen fredag klokken 17.

NRK meldte tidligere denne uken at ishockeyklubben har permittert sin daglige leder, Jakob Snilsberg, for å redde klubbdriften.

– Vi har ikke råd til å ha daglig leder utover nå. Vi må bruke det lille vi har på spillermateriell, sa styreleder i Manglerud Star, Svein Rokseth, til NRK Sporten.

Nektes lisens

I tillegg har forbundet ikke gitt klubbens fem importer spilletillatelse.

– Klubben har spilt i GET-ligaen med såkalt skjerpet overvåking, og da kan de blant annet ikke knytte til seg spillere uten at de kunne dokumentere for at det var dekning for de kostnadene de nye spillerne ville medføre i budsjettet, sa generalsekretæren i Norges Ishockeyforbund, Jon Haukeland,
til NRK Sporten.

– Og inntil videre har ikke det funnet sted, og med hjemmel i overgangs- og lisensreglementet har vi holdt tilbake godkjennelsen av de utenlandske spillerne, fortsatte Haukland.

Skylder penger

Styreleder Rokseth innrømmet overfor Nordstrands Blad i sommer at klubben gikk på en økonomisk smell forrige sesong.

– Vi brukte penger vi ikke hadde, sa han.

Klubben sliter nå med negativ egenkapital, og skylder både spillere og trenere penger.

Likevel har klubben fem utenlandske spillere i troppen.

– Fokuset blir nå å ikke bruke penger vi ikke har. Det vil helt klart bli færre importerte spillere. Nå må vi bruke spillere fra egne rekker, sa Svein Rokseth før sesongen startet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere