RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RASKT TIL STEDE: Både brannvesen, politi og ambulanse kom raskt til stede da tre biler ble skadet i brann i Herslebsgate natt til onsdag. Politiet mistenker at brannen var påsatt.
RASKT TIL STEDE: Både brannvesen, politi og ambulanse kom raskt til stede da tre biler ble skadet i brann i Herslebsgate natt til onsdag. Politiet mistenker at brannen var påsatt. Foto: Illustrasjonsfoto

Tre bilbranner trolig påsatt

Tre biler ble skadet i bilbrann i Herslebsgate natt til onsdag.

HERSLEBSGATE: Klokka 00.51 natt til onsdag fikk politiet flere meldinger om bilbrann og påfølgende eksplosjoner i Herslebsgate.

Det viste seg å være tre biler som var satt i brann. Eksplosjonen skyltes i følge brannvesenet at bildekkene eksploderte.

Flere biler skal ha stått i fare for å bli antent, og politiet mistenker at de skal være påsatt. En antatt gjerningsmann skal ha blitt sett løpende fra stedet.

Vedkommende beskrives som ca 180 cm, kraftig og han skal ha vært kledd i en sportsaktig militærjakke og hette over hodet.

Brannen ble slukket klokka 01.08, men fordi det var fare for flere eksplosjoner ble publikum pålagt å holde en sikkerhetsavstand på minst 100 meter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere