*Nettavisen* Nyheter.

Tre fra Vålerenga – de gamle

Hvordan blir Vålerenga i 2014? Og hva tenker de «gamle» om fremtiden? Her er tre gamle VIF-spillere vi har møtt ved bassengkanten.

SIDE, TYRKIA: Under Vålerengas treningsleir i Tyrkia har dittOslo intervjuet tre og tre spillere om livet i Vålerenga, på treningsleir og på fritiden. Vi har snakket med tre unge; Ali Iqbal, Fitim Kastrati og Ghayas Zahid, samt de nye; Niklas Gunnarsson, Herman Stengel og Sivert Heltne Nilsen. Nå tar vi en prat med de tre «gamle» – se hele intervjuet i videoen øverst.

Morten Berre, Daniel Fredheim Holm og Christian Grindheim er noen av de «gamle» i årets Vålerenga-tropp. Og de svarer alle om hvilke forventninger de har til Enga i årets sesong.

VIDEO: Sterk kamp av Vålerenga mot toppserielag (se høydepunkter og mål fra kampen Diosgyor - Vålerenga)

De forteller også om hvem som har imponert mest i sesongoppkjøringen:

– Herman Stengel (18) virker spennende. Han oppfører seg som han er 26 år, forteller lagets kaptein, Christian Grindheim

– Ghayas Zahid har vært pigg og god, sier Fredheim Holm.

Video: Vålerengas tre treningskamper i opptak

De gamle er ikke noen ringrever på sosiale medier. Klanens helt, Morten Berre, er ikke på sosiale medier i det hele tatt.

– Jeg er ikke på Facebook, og burde nok vært der siden alle andre er der, sier Berre

Kortspill er en viktig fritidsaktivitet når VIF-gutta er på treningsleir. Hjemme går det i litt andre ting for familiefedrene.

I intervjuet forteller de også om dessertbordet på treningsleiren, hvem som får bøter og for hva, og hvilke planer de har for fremtiden

En ekstra bonus helt til slutt: Diego Calvo, som ikke er helt stødig i norsk, synger «Berre på la-laget».

Se hele intervjuet i videovinduet øverst i artikkelen!

Samleside: Treningsleieren i Tyrkia

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.