RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre glade jazzband i Nordstrandshuset

Onsdag inntar glade amatører i alle aldre Nordstrandhuset med jazz.

NORDSTRAND: Kafékonserten begynner med fire unge talenter. Det er musikkstudenter som oftest spiller sin selvlagde moderne jazz. For denne anledningen spiller de standard låtmateriale. På piano spiller Øystein Skar, piano Kim Johannesen, gitar Adrian Myhr, bass- og Audun Hjort, trommer.

Band nummer to er Morten Ruds orkester, husorkesteret i Mortensrud kirke. Bandet ble etablert for syv år siden. De spiller i kriken, på fester og til dans. De spiller derfor variert musikk, men liker best standard jazzlåter. Bandet har sitt faste oppdrag på Vandringskvelder i Mortensrud kirke, der de skaper en god stemning for dialog. Bandet består av Bente Sætre, vokal - Nils Reidar Ones, trompet og flygelhorn Helge Strømme, piano Bjørn Tysland, bass og Stig Fossum, trommer.

Tredje band for kvelden har sine røtter i musikklivet på Nordstrand. Det ble etablert som foreldreband i Nordstrand skole- og ungdomssymfoniorkester for ca. 15 år siden. De kaller seg The real fake band, og jukser jazz med liv og glede. Orkesteret har sterk tilknytning til kirkene i bydelen, da de fleste medlemmene er prester eller har tilknytning til kirken. På onsdag kommer de direkte fra jazzmesse på Ormøya, der sopranen Helga Botn er solist. Hun kommer også med og avslutter kafékonserten. Ellers i bandet spiller Gotfred Gundesen, saksofon, Bjørn Wegge, piano Dag Høyem, gitar Sverre Bang, bass og Jan Rune Fagermoen, trommer.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere