RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre groruddøler inne på Venstre-lista


VENSTRES BESTE OSLOFOLK: Kjell Veivåg, Toril Berje og Lars Olav Fosse er inne på lista til Stortinget.
VENSTRES BESTE OSLOFOLK: Kjell Veivåg, Toril Berje og Lars Olav Fosse er inne på lista til Stortinget. Foto: FOTO: VENSTRE
Toril Berge fra Bjerke, Lars Olav Fosse fra Grorud og Kjell Veivåg fra Alna ble klubbet inn på Oslo Venstres nominasjonsliste i helgen.

OSLO/GRORUDDALEN: – Venstre skal ha minst to mandater fra Oslo, og vi skal komme i posisjon der vi kan bytte ut den rødgrønne regjeringen med en blågrønn regjering, som setter folk først, og prioriterer viktige prosjekter for hele Oslo, uttalte Venstre-leder Trine Skei Grande under helgens nominasjonsmøte.

Partiene forbereder seg på høstens stortingsvalg.

Toril Berge, som er leder for Oslo Venstre, er leder for helse- og sosialkomiteen i bystyret. Lars Olav Fosse er medlem av byutviklingskomiteen i Bydel Grorud.

Årets æresplass, og nederst på listen sammen med partikollega Odd Eianr Dørum, står tidligere bystyrepolitiker Kjell Veivåg. Han er bosatt på Alna, og leder Alna Venstre.

Han er glad for å bli nominert, og skal stå på for at valget neste høst blir det beste i Venstres historie, uttaler han etter nominasjonsmøtet.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere