*Nettavisen* Nyheter.

Tre innbrudd på en dag

  Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

På slutten av fjoråret konkluderte Manglerudpolitiet med nedgang i antall innbrudd. Torsdag kom det tre meldinger.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Vi hadde en rolig tid på slutten av fjoråret, men torsdag nærmest strømmet meldingen på, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø.– På kvelden kom det tre meldinger om innbrudd i løpet av dagen. Den første kom fra Havreveien hvor det hadde vært folk som hadde kommet seg inn ved å åpne en verandadør. Her har tyven antakelig blitt skremt av alarm, for det kan se ut som om ingen har vært inne.

I Radarveien på Lambertseter ble det brutt opp et vindu i en bolig. Herfra er det meldt at en PC ble stjålet.

Og sist melding kom fra Skøyenåsveien. Fra en bolig her ble det stjålet en PC og noe klær.

– Kan det være noen sammenheng mellom disse tre innbruddene? De har jo skjedd på relativt kort tid?

– Det vet vi foreløpig ikke. Det vil etterforskning eventuelt kunne gi oss et svar på, sier Drevsjø.

– Men i tillegg til det vi har kommet over av spor på åstedene, er vi veldig interessert i observasjoner fra publikum. Om noen har sett ukjente eller unormale forhold i de tre nevnte veien og deres nærmeste omgivelser i løpet av torsdag formiddag/ettermiddag/kveld, er vi veldig interessert i å få kontakt.


Andre ting fra Manglerudpolitiets logg:

Utgått legeattest

RYEN: Onsdag kveld stoppet en patrulje en bil i Enebakkveien på Ryen. Den 73 år gamle mannlige sjåføren hadde en utgått legeattest.

– Det holder ikke bare med førerkort når man kommer opp i årene. Man må også ha leges vurdering på at man er skikket til å kjøre bil, sier Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Juletre i veien

BRYN: Det som engang var «du grønne, glitrende» har blitt «du brune, dryssende». Og da er det på tide å kvitte seg med det.

Torsdag formiddag var det nok en som skulle til et dertil egnet kastested med det gamle treet. Men det stoppet på Ring 3 ved Bryn senter. Der ble det liggende i veibanen, og var et faremoment for andre vei-farende.

Men noen har nok tatt seg av det, for da politiet og Vegtrafikksentralen kom til stedet, var treet borte.

Fant våpen og narkotika

MANGLERUD: Torsdag formiddag stoppet politiet en bil i Rugveien på Manglerud. På fører fant de et luftvåpen og noe narkotika. Passasjer hadde kniv og narkotika på seg.

Uten førerkort

MORTENSRUD: Det er ikke så rent få som kjører uten førerkort. Politiet kommer i alle fall stadig over ulovlig kjøring når de stopper biler for kontroll. Torsdag kveld ble en 28 år gammel mann anmeldt for et slikt forhold ved Mortensrud T-banestasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.