RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre innbrudd på en dag


 
  Foto: ILLUSTRASJONSFOTO
På slutten av fjoråret konkluderte Manglerudpolitiet med nedgang i antall innbrudd. Torsdag kom det tre meldinger.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Vi hadde en rolig tid på slutten av fjoråret, men torsdag nærmest strømmet meldingen på, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø.



– På kvelden kom det tre meldinger om innbrudd i løpet av dagen. Den første kom fra Havreveien hvor det hadde vært folk som hadde kommet seg inn ved å åpne en verandadør. Her har tyven antakelig blitt skremt av alarm, for det kan se ut som om ingen har vært inne.

I Radarveien på Lambertseter ble det brutt opp et vindu i en bolig. Herfra er det meldt at en PC ble stjålet.

Og sist melding kom fra Skøyenåsveien. Fra en bolig her ble det stjålet en PC og noe klær.

– Kan det være noen sammenheng mellom disse tre innbruddene? De har jo skjedd på relativt kort tid?

– Det vet vi foreløpig ikke. Det vil etterforskning eventuelt kunne gi oss et svar på, sier Drevsjø.

– Men i tillegg til det vi har kommet over av spor på åstedene, er vi veldig interessert i observasjoner fra publikum. Om noen har sett ukjente eller unormale forhold i de tre nevnte veien og deres nærmeste omgivelser i løpet av torsdag formiddag/ettermiddag/kveld, er vi veldig interessert i å få kontakt.


Andre ting fra Manglerudpolitiets logg:

Utgått legeattest

RYEN: Onsdag kveld stoppet en patrulje en bil i Enebakkveien på Ryen. Den 73 år gamle mannlige sjåføren hadde en utgått legeattest.

– Det holder ikke bare med førerkort når man kommer opp i årene. Man må også ha leges vurdering på at man er skikket til å kjøre bil, sier Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Juletre i veien

BRYN: Det som engang var «du grønne, glitrende» har blitt «du brune, dryssende». Og da er det på tide å kvitte seg med det.

Torsdag formiddag var det nok en som skulle til et dertil egnet kastested med det gamle treet. Men det stoppet på Ring 3 ved Bryn senter. Der ble det liggende i veibanen, og var et faremoment for andre vei-farende.

Men noen har nok tatt seg av det, for da politiet og Vegtrafikksentralen kom til stedet, var treet borte.

Fant våpen og narkotika

MANGLERUD: Torsdag formiddag stoppet politiet en bil i Rugveien på Manglerud. På fører fant de et luftvåpen og noe narkotika. Passasjer hadde kniv og narkotika på seg.

Uten førerkort

MORTENSRUD: Det er ikke så rent få som kjører uten førerkort. Politiet kommer i alle fall stadig over ulovlig kjøring når de stopper biler for kontroll. Torsdag kveld ble en 28 år gammel mann anmeldt for et slikt forhold ved Mortensrud T-banestasjon.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere