RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre kjappe av LSK

Tre scoringer i løpet av fire minutter ødela alt for Skeid mot Lillestrøm. Resten av matchen var Skeid på høyde med Tom Nordlies utvalgte.

Lillestrøm: Foran 500 tilskuere i ni minus på kunstgresset på Åråsen leverte Skeid nok en god treningskamp mot en bra motstander.
Jeg er stort sett fornøyd med alt, bortsett fra de små minuttene hvor LSK scorer tre mål. De skulle vi gjerne ha hvisket bort, sier Skeids trener, Anders Jacobsen.
For da LSK først fikk hull på byllen, så gikk det fort. Pål Strand ordnet 1-0 med en følsom lobb fra tjue meter. Danske Dan Anton Johansen la på til 2-0 minuttet senere da han veggspilte seg gjennom Skeids boks. Og 3-0 ordnet kaptein Frode Kippe da han stanget inn Simen Brennes innlegg tre minutter senere.
Da var selvfølgelig løpet kjørt for Skeid, men spillerne skal ha for at de ga alt resten av matchen også.

Godt trent

Jeg synes vi står distansen bra igjen, og det viser at vi er godt trent, sier Jacobsen.
Mot slutten av matchen kom Skeid seg lenger fram på banen, og skapte noen halvsjanser.
Jeg synes vi er bedre enn LSK den siste halvtimen, men forskjellen på lagene er trøkket i boksen. Der er LSK best, sier Jacobsen.
Og det er ikke bare på banen det er forskjell på lagene. Økonomisk er LSK i en helt annen verden, og de kan forsyne seg av spillere Skeid bare kan drømme om.
Den dyreste spilleren til LSK kostet vel 7 millioner eller noe sånn, mens vår dyreste mann kostet 55 000. Det var Erlend Ormbostad, og vi fikk prutet han ned til 52 000 for å redde pizzabudsjettet, smiler Anders Jacobsen.
PS! Kristoffer Tollås fra Aalesund viste seg frem i Skeid mot LSK. Midtbanespilleren var på utlån til Hødd i fjor høst, og skal trene med Skeid fra lørdag.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere