RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre minutter i himmelen


Kaptein Anne Wike har akkurat sendt Akerselva opp i 2-0-ledelse. Dessverre for hjemmelaget klarte serieleder Tunet å komme tilbake.
Kaptein Anne Wike har akkurat sendt Akerselva opp i 2-0-ledelse. Dessverre for hjemmelaget klarte serieleder Tunet å komme tilbake.
Akerselva sjokkåpnet mot serieleder Tunet, men til slutt var det likevel gjestene som sto igjen som vinnere.

KRINGSJÅ: Etter tre minutter ledet Akerselva 2-0 i Kringsjåhallen, men Tunet – som for øyeblikket er landets beste damelag i innebandy – snudde oppgjøret til sin fordel. Likevel fikk Akerselva vist noe av det som bor i laget.

– Tunet skal i utgangspunktet være et mye bedre lag enn oss, men i perioder hang vi veldig godt med, sier kaptein Anne Wike.

Praktscoring

I kampens første minutter ble serielederen fra Høyenhall virkelig tatt på senga. Etter to og et halvt minutt ordnet Anniken Tangerud 1-0 på en kontring, og et halvt minutt senere knallet Anne Wike inn 2-0 fra egen banehalvdel.

– Jeg traff fint, men hadde også god hjelp av spillerne som løp foran keeperen. Jeg har faktisk hatt noen slike mål før i år også, sier Wike.

Dessverre for Akerselva reduserte Tunet bare 17 sekunder etter vertenes 2-0-mål. Etter det handlet det bare om bortelaget i målprotokollen, og serielederen kunne styre inn til en komfortabel seier – selv om også Akerselva hadde store sjanser.

Kjemper om sluttspill

– Når Tunet er så gode som de er, så klarer de å score på våre feil. Vi var ikke like hvasse foran mål, sier Wike.

Selv om det ble tap søndag, henger Akerselva godt med i kampen om plass i sluttspillet. Dit går serienes fire beste lag, og bak Tunet, Sveiva og Holmlia er det tett kamp. Akerselva er for øyeblikket nummer fem på tabellen, ett poeng bak Slevik, men Akerselva har én kamp til gode på østfoldingene.

– Det ser bra ut for oss om dagen. Vi går for fjerdeplassen, og det er bare å være skjerpet i kampene fremover. Jeg har veldig tro på at vi klarer å komme til sluttspillet, sier Anne Wike.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere