RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre nye bilbranner og røykesugen gutt gikk berserk på dør


Under kan du lese om de siste dagenes hendelser Manglerud-politiet har vært ute på.
Under kan du lese om de siste dagenes hendelser Manglerud-politiet har vært ute på. Foto: Illustrasjonsfoto
Ofte hører vi at det går tregt på Europaveien. Men utenom rushen er det noen som tråkker ekstra på gassen.

MANGLERUD POLTIDISTRIKT: Politiet har nylig tatt et par som hadde det ekstra travelt. Fredag kveld, nærmere bestemt kl. 20, ble en mann stoppet ved Skulleruddumpa. Da var han knepet i 136 km/t i 90-sonen lenger ute.

23-åringen mistet førerkortet på stedet.

En 41 år gammel dame slapp litt rimeligere fra det natt til søndag. Da var hun stoppet på Klemetsrud etter å ha kjørt i 126 km/t. Det endte med forenklet forelegg. En dyr fornøyelse, men førerkortet holdt.

LES OGSÅ: Slo bruden til blods med ølglass


Andre saker fra Manglerud-politiets logg de siste dagene:

Så bilinnbrudd

LJAN: Mandag morgen meldte en person at han så to personer forsøke å stjele en bil ved Ljan stasjon. Det viste seg at tyven var bileier. Men den 53 år gamle mannen hadde ikke rent mel i posen (lommen). Der fant nemlig politiet noe narkotika.

Stjal to pils

BJØRNDAL: Torsdag formiddag ble en 28 år gammel mann tatt i Rimi på Bjørndal etter at han hadde forsøkt å stjele to pils. Det resulterte i anmeldelse og bortvisning - uten øl.

Fant narkotika to steder

ABILDSØ: Torsdag kveld fattet en politipatrulje interesse for en parkert bil ved Østensjøvannet. To personer befant seg i bilen. På den ene - passasjeren - en mann på 25 år, ble det funnet noe narkotika. Han ble anmeldt, mens føreren var «ren».

Fant narkotika to ganger

PRINSDAL: Natt til fredag stoppet politiet en bil i Nedre Prinsdals vei. Det ble funnet noe narkotika i bilen, og dermed ble det også ransaking hjemme hos den ene. Dette resulterte i nok et funn. Begge ble anmeldt - en 42 år gammel dame for bruk og en 50 år gamle mannen for besittelse.

Ingen personskade

RYEN: Fredag formiddag ble det meldt om trafikkuhell under Ryen-lokket. Det skulle ikke være personskader. Da en politipatrulje kom til stedet, var kjøretøyene borte. Partene hadde mest sannsynlig funnet seg et bedre egnet sted å skrive skademelding.

Hvem sloss?

SÆTER: Fredag kveld kom det melding om slossing i Nordstrandveien ved Sæter. Ungdommer var observert da de dro nedover mot Mosseveien Politiet dro ut på leting, men dette var negativt.

Stearinlys forårsaket brann

BRYN: Like før klokken 02 natt til lørdag ble det meldt om brann i Harry Fetts vei på Bryn. Da utrykningsenheter kom til stedet, viste det seg å brenne i en leilighet i 4. etasje. Brannen, som var forårsaket av et stearinlys, ble slukket før den hadde gjort nevneverdig skade. En 21 år gammel kvinne som var i leiligheten ble ikke skadet.

Løp fra taxiregning

LAMBERTSETER: Lørdag formiddag forsøkte en taxi- passasjer å løpe fra regningen i Steinspranget på Lambertseter. Men han ble tatt, og gjorde opp for seg.

Fikk ikke kjøpe røyk

BØLER: En ung gutt ble til overmål sint da han lørdag kveld ikke fikk kjøpe røyk på bensinstasjonen på Bøler. Han lot sinnet sitt gå ut over en dør på stasjonen før han forsvant.

Sloss på trikken

SÆTER: Natt til søndag oppsto det slosskamp på Ljabrutrikken ved Sæter. Tre gutter i 18-20-årsalderen barket sammen. To forsvant mens den tredje måtte til legevakten etter å ha fått et slag i nesen. Politiet er interessert i å snakke med vitner.

Tatt med promille

SPORTSPLASSEN: Søndag morgen ble en bil stoppet ved den gamle bomstasjonen i Kongsveien. Bilen var begjært avskiltet. Og ved nærmere undersøkelse fattet politiet også mistanke om promillekjøring. En 39 år gammel mann ble derfor kjørt sentralarresten for nærmere undersøkelse.

LES OGSÅ: Lette etter øltyv, fant mann med hasj

Kjørte i «rumpa» på hverandre

E18/ULVØYA: Søndag kveld ble det meldt om at to biler hadde kjørt i hverandre på Mosseveien ved Ulvøya. Ingen personer ble skadet, men sammenstøtet var så kraftig at airbagen ble utløst på den ene bilen. Partene gjorde opp seg imellom ved å skrive skademedling.

Kjørte for fort

E6: En bil ble søndag kveld stoppet på Store Ringvei ved Valhall. Bakgrunnen var rask og noe merkelig kjøring. Føreren fikk en anmeldelse på seg for kjøringen og at han ikke hadde førerkort. Det hadde han nemlig mistet tidligere for rask kjøring.

Veltet med stjålet moped

SKULLERUD: Søndag kveld ble det meldt om kjøring på en mulig stjålet moped. En patrulje kom over kjøretøyet i Skullerudbakken. Da hadde den veltet. To menn på 30 og 40 år ble tatt med til sentralarresten.

Bilbrann igjen

BJØRNDAL: Sist uke brant det i tre biler på Mortensrud. Natt til mandag skjedde det samme med tre biler i Granbergstubben på Bjørndal. To var overtent da brannvesent kom frem.

Politiet kan ikke si noe om det er noen sammenheng, og er svært interessert i eventuelle vitneobservasjoner. Brannen ble meldt klokken 00.09 natt til mandag.

To innbrudd samme sted

ULSRUD: Natt til mandag ble en 40 år gammel mann tatt i forbindelse med innbrudd i Leos Lekeland som er under innredning i Østmarkveien på Ulsrud. Politiet er ikke sikker på om mannen kan settes i forbindelse med innbruddet. Det var en vekter som holdt mannen til politiet kom.

LES OGSÅ: Mopedist krasjet med buss og syklist på vill ferd i Operatunnelen

Mandag kveld ble det igjen meldt om innbrudd i lokalet. Denne gangen ble tre ungdommer i 15-16-årsaldere tatt. De hadde forsynt seg med brus. De ble kjørt barnevernsvakten. Politiet arbeider for å se om det kan være noen sammenheng mellom de to innbruddene. I siste forhold ble det knust ruter.

LES OGSÅ: 11-årig rømling og taxi-passasjerer anholdt bilraner

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere